thumbnail

Friday, November 18, 2011

Jimattt Jimaattt!!



Jimatt jimattt duit mak nok!
Mau tak jimat...en.suami bagi RM200 utk set rambut tu tapi daku dpt tau dari sorg kawan di Secret Group FB tu ade offer murah utk rebonding + cut + wash rambut!
Haaa.......ape lagi melompat terus beli baucer nie!

Beli kat Everyday ni senang je...boleh pakai CIMB Clik ke Maybank2u ke or bayar kat bank terus pun boleh yang penting duit nyer je nak kene ade!
Ada balance bnyk ni tu yg cdg-cdg nk beli kasut or baju.Ye la minggu depan nak balik Labuan mau la pakai baju cantik skit..he he he.....

Gumbira nyer hati sb sempat jugak beli baucer ni sebab tinggal lagi 20 minit je nak abis dah waktu offer dia tu...fuuhh!!


nota kaki : tak sabar nk tunggu lunch time nih..biase lunch time duk kat office jek.. :)

11 comments:

Anum said...

berbaloi-baloi

mamyharraz said...

minggu depan balik labuan eh..kami bulan depan balik sana ;)

ezan said...

ala.. rugi... dah terlepas :(

- dieyana - said...

wah jimat sungguh!

kayzie said...

woww..new hair style la pasni

ayu said...

yeay..yeay...lepas ni boleh la beli lagi kupon diskaun kan..hehe

Alin Marlini said...

bestnyer...

:: Mrs.Eady :: said...

Anum : sgt sgt berbaloi :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamyharraz : hari khamis dpn kiter balik :D

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Ezan : izwa tau pun last minit...

:: Mrs.Eady :: said...

Dieyana : mmg jimat!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kayzie : tak sabar nk berambut baru!oh yeaaahh... :D

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ayu : yess..lepas ni mmg akan ku beli....huhuhu..

:: Mrs.Eady :: said...

Alin : best kan :)

~dYaHaHa~ said...

SAPE LA ORG YG BOCOR DEAL NI AGAKNYE YE? EKKEKKEK..larikkkk!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang