thumbnail

Thursday, November 10, 2011

Jiwang?


Satu cinta dua jiwa

                                                          Indahnya rasa bagai pelangi
Satu cinta seribu rasa

                                                            Bersemi kasih di dua hati
Resah rasa bila tak bersama

Berbisiklah naluri cintamu



Teka lagu siapa? (hadiah takde....saje suka-suka..kekekek....)
BTW...ye muka je nampak kental tapi hati hari-hari mau jiwang,hari-hari layan rock kapak..


nota kaki : saya tau korang memang suka layan ku mengarut nie.....kekekekeek......sebab korang memang sporting! :)


16 comments:

kayzie said...

erk..lagu pe ni kak?tak pe jiwang pg2, br la bhgia..hehe..hug n kiss :)

bujal X said...

satu cinta dua jiwa.datuk siti nurhalija!

keh keh~~

Kakzakie said...

Kalau kalau kena teka lagi memang confirm fail...

Yan said...

layanzzzz..

NM02 said...

layan la mak jemah oiiii... hehehe

nur anis said...

kalau bab teka lagu ni, memang fail la saya. huhu. sekali sekala jiwang, apa salahnya..

MataHati @ MH said...

teka meneka ni mmg selalu sya fail..huhuhu

Hanis Azla said...

mcm pernah nyanyi lagu ni.. tp masih lg tak boleh nak tangkap lagu siapa dan tajuknya.. he..he..
lega dpt masuk ke blog izwa ni.. sebelum ni tak boleh..

fiza said...

Pagi² dah jiwang yer nok...layan jer lah ☺☺

cheqna said...

lagu datok ct s
hahaha
amboi..kemain ko kak...jiwang yer..nak rampas takhta cheqna ke??
hahahaha

Tina Othman said...

mcm biasa tengok lirik ni tapi tak tau sapa huhu

pepagi lagi dah jiwang ye

ieda said...

ekekke akak pagi2 selalu layan sinar je dikk .. nyanyi sendiri2 nie x pandai .. ekke :)

ct rahani said...

sesekali layan jiwang memang beshkan.. hehe..

Alin Marlini said...

bagilah klue..hehehe

ashra said...

ewah2..mood jiwang mali ya!

:: Mrs.Eady :: said...

OKey okey..jawapan nyer lagu datuk siti nurhaliza tajuk 1 cinta 2 jiwa
kekekeke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang