thumbnail

Friday, November 18, 2011

Kan Dah Kata!


Kan dah kata...nak beli lain tapi terbeli benda lain!
Hurrmm..............kasut ntah kemane alih-alih pouch Tab pulak yg ku beli.
Dari hari ke hari nak beli pouch Tab nak gantikan yg ade skrg ni sebab dah lusuh sgt dikerjakan anak-anak so ternampak ni terus la sambar!Mahal okey...sgt mahal!

Taknak bagitau harga sebab mahal same dgn harga sebijik kasut tinggi yg ku berkenan..ha ha ha..ape kan daya anak itu lagi penting..(padahal kasut & pouch ni tak penting pun...ciiss...)

Okey la atleast benda ni ade stand utk anak-anak tgk movie dlm flight nanti.
Kasut ku nampak nyer beli esok atau isnin la jawab nyer..(itu pun kalau jadi beli laaa.....)


nota kaki : biar mahal asalkan pakai lame dr skrg ni beli murah kejap je dh lusuh & rosak...*ayat penyedap hati sendiri....ha ha ha ha..... :)

11 comments:

Anum said...

comelnya

ashra said...

suka juga! smurf! hehe

mamyharraz said...

sy pun nak cari yg ada stand..senang ank nak tgk movie..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

mahal takpe kalau berbaloi guna. Yg paling penting kalau mampu apa salahnya. Alah membeli.. menang memakai. beli sekali, pakai lama.. tak salah kalau mahal skit kan??

:: Mrs.Eady :: said...

Anum : sebab tersangat comel la terbeli nih..adeess..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ashra : itu la syahmi suka smurf tu yg nmpk terus capai tu..he he he...

:: Mrs.Eady :: said...

Mamyharraz : haa..inilah salah 1 penyebab nyer daku ter ter ter beli nih..aduhaii..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TLLS : betul..biar mahal asalkan pakai lame dari beli murah tapi asyik kene beli jek :D

Eye_nee said...

Alah membeli menang memakai kata org...

mizah said...

smurf! skrg semua smurf kan...comel!

pena rozie said...

cantik...

MataHati @ MH said...

whatever, pouch tab tu mmg comel..

biru biru smurf

mrsharis said...

Memang tu dik..sbb tu klu ada tujuan nk beli apa make sure bawak duit cukup2 jer klu tak mesti ada belian sampingan..huhu (peringatan utk diri sendiri jugak)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang