thumbnail

Tuesday, November 22, 2011

Ketagihan!



Apa saja minyak angin menjadi ketagihanku..kesukaanku..
Ntah kenapa tapi benda ini ada dimasa saja tak kira di tepi pintu dlm kereta,didlm dashboard kereta,di dlm beg hp,di dlm handbeg,di meja office...Tak pening tak sakit kepala tetapi sgt suka dgn minyak angin!

Perfume ku......mungkin....
Tapi yang peliknya waktu mengandung tak teringin lgsg pakai benda nih!
Kenapa..?Ntah tiada jawapan nyer!


nota kaki : entry yg entah apa-apa bak kata stalker ku itu...he he he....
nota kaki lagikk : saya yg boring menunggu hari khamis tiba..lalalala....~~

19 comments:

Imaan09 said...

kita sama!!
buakn saya je..adik beradik smua..haha..turun perangai my mom.. menda tu ada di mana saja, dlm poket baju, dlm keta, dlm beg, atas meja opis.. ngeh2.. xsakit pun, rasa nk calit2 jugak..penagih!!haha

mamyharraz said...

sy pulak tak boleh pisah dgn minyak cap kapak! takde minyak tu boleh #mati huhuu serius sgt ketagih =P

eh kita sama..time ngandung mmg tak boleh bau minyak2 hehee

Anum said...

sama la ngan anum
hehe

Fara said...

...ms sy peknen, sy tak ley lgsg bau minyak angin. Membawak smpi skg! Perfume lagi sy tak suke. Teruk betul!

munna said...

klu ni sama penyakit dgn en abg munna... kemana pergi mesti kena ada minyak

fiza said...

Daku ketagihan bau vicks strawberry ngan minyak yuyi ☺☺

MrS. F!zA said...

tagih bau minyak angin ni..huhu

wahida said...

aku carik time pening jer..

cheqna said...

ok r tu kak
dari akak ketagih hidu mende lain..
hehehehe

ashra said...

hehe.suka bau yang cap dua singa ni..teringat arwah atuk nenek suka pakai..

Gen2Merah said...

kalau kat sini, minyak angin yang paling popular adalah minyak kayu Putih.. saya suka cium bau die... ngee~

:: Mrs.Eady :: said...

Imaan : yeeaahh...ade geng!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamyharraz : geng sorg lagikk! :D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anum : sorg lagik jugakk! :)

:: Mrs.Eady :: said...

Fara : jimat!hahahaa..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Munna : hehehe..ade gak geng lagi :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Fiza : hehhe.same la minyak yuyi waaahh sedap!

:: Mrs.Eady :: said...

Fiza : ha'a mmg ketagih!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wahida : hahhaa..time pening pun cari gak tak pening pun cari gak! :D

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cheqna : hahaha...dari hidu gam kan kan kan..kekeke...

:: Mrs.Eady :: said...

Ashra : heheeh...mengimbau kan :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gen2Merah : minyak kayu putih pun best gak! :)

ieda said...

kalau akak suke minyak cap kapak .. huhuh

ps : sory dikk nak update punn x terupdate akak nie huhuh .. sejak tukar program nie banyak kerja , nak nangis huwaaaaaaaaaaaaaa

ayu said...

cari time pening je..hehe

Hanis Azla said...

perfume yer izwa.. he..he.. akak pun gitu, time biasa2 ni suka nak bau minyak angin.. tp time pregnent tak suka nak bau..

aizamia3 said...

tak benci minyak angin sebab itulah yang akan dicari bila diperlukan..
minyak wangi, hanya guna secalit dua je sebab tak suka bau semerbak.. gile pening dibuatnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang