thumbnail

Monday, November 14, 2011

PopCorn Terbaiikk!!







Okey nak bagitau...buat masa ni inilah popcorn yg terbaik & terhebat!!
Sedap tak terkata dan setanding dgn harga nyer...Besar paper beg itu 21 hengget...
Mahal..?Memang mahal tapi sgt berbaloi dgn rasa nyer.Memang terbaik!!
Itu belum lagi beli yang besar balang tu RM81 utk 1 balang...(alaa balang yg kaler pink & biru kat gambar tu...try scroll ke atas..)

Tapi percaya la....walaupun mahal still juga ramai orang beli...
For me...sekali sekala nak makan apa salah nyer lagi-lagi anak-anak yang paling suka mkn popcorn nie.Berbaloi mkn sebab anak abiskan 1 beg tu....

Bak kater orang..(diri sendiri yg ckp ni..hahaha.. ) : ada duit lebih kiter belanja anak yg mahal sikit takde duit lebih belanja je popcorn kat TGV tu....hikhik..berkat ko kalo selalu belanja anak-anak makan..seronok tgk diaorg mkn tak berenti...

Yang takde anak cube la selalu belanja org sebelah sure lagi berkat....org sebelah tu laki atau bini korang ler....kalau takde gak try belanje kwn-kwn...hahahaa....yg itu jwb nyer kopak ler!

BTW : kedai popcorn ni kat KLCC ye kat LG area nak ke arah surau tu & berhampiran dgn Watson.**kat tempat lain ai tak tahu je adik-adik kakak-kakak abang-abang... :)


nota kaki : balik kang nak pegi beli lagi...lalalala...*dah ketagih! 
nota kaki lagik : alhamdulillah....rezeki mula mndtg dgn sikit-sikit..syukur padaMU Ya Allah..
(syukur alhamdulillah...ada rezeki sikit-sikit utk anak-anak...)

28 comments:

cheqna said...

uikss..dah ketagih ke??
bahaya bahaya....hehehehe

♥ Wina ♥ said...

ai pun suke popcorn tp makan time tgk wayang je heheheeee

kat mane nie izwa? nak try gak...

ezan said...

ezan dah lama mengidam tp asyik x dpt je... ni beli kat mana? nk jugak...

ashra said...

izwa,
piramid ke ni?
semalam gi piramid ke?

nape tak bitau.saya ada sana.tapi belum cuba pun pop corn ni.masa lalu depan kedai ni,dapat sample..mmg best!

bujal X said...

mahalnya~hu~~~

Anum said...

sedap anum pernah makan, beli kat singapore
hehehe
cuma manis skit la

Kakzakie said...

Mahal sangat popcorn special ni...

eB ezrin said...

musti sdp kan? nak jugak >_<

fiza said...

Berbaloilah...mahal tapi sedap ☺☺

fiza said...

Berbaloilah...mahal tapi sedap ☺☺

LYAfrina said...

mmg nmpak sedap pon....

mamyharraz said...

kalau padan dgn harganya mmg tak ralat nak beli kan ;)

mmg nak kena try..sbb dah 2 kali terbaca pasal popcorn ni. tq bg info :D

:: Mrs.Eady :: said...

Cheqna : hehehee...sekali sekala mkn tu yg jadi ketagih tu :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wina : masa wyg tu dh kire wajib..ahahaha...

ni kat KLLC tau..nnti try la..sedap!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Ezan : kat KLLC

Joy said...

tak pernah makan..manis sgt tak ;)
tapi balang yg pink & biru tu cantik...

:: Mrs.Eady :: said...

Ashra : ai pegi KLCC la smlm yang..hehehehe...nnti try la mmg sedap tau!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bujal : mmg mahal tapi berbaloi sebab en.suami yg byr!hahahaah..~~

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anum : izwa beli yg Mix Chicago tu..ade manis,masin & ori..

:: Mrs.Eady :: said...

Kakzakie : yup..mmg mahal giler...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak eB : terbaeekkk wok!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Fiza : yup..berbaloi baloi..~~

:: Mrs.Eady :: said...

LYAfrina : seriuss...sedap gilak!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamyharraz : yup...berbaloi baloi sebab sedap & setanding dgn harga nyer :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Joy : dia ada bnyk perasa :)

mrs puex said...

huishhh...mmg terliuq beb..
selalu klo nk mkn pocorn sedap just gi kt tmpat wayang jek..hihi..

thx for the info..nnti ade mase nk terjah jugaklahh..

wahida said...

nnt aku nak try gak la...tak pernah tau pun kedai ni...

tengs for ur info...

azam said...

huh..sedapnya

nak lah......nanti nak g carilah,...hehehe

Hanis Azla said...

betullah izwa.. bila time ada tu, apa salahnya kita belikan yg terbaik untuk anak2 kita.. terus akak teringin popcorn tu.. ini yg mcm nak pi cari ni.. he..he..

:: Mrs.Eady :: said...

Ayang : haruss di try ini makanan lor...sedap gilak!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wahida : cepat pegi cari :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

En.Azam : betul..sedap!

- dieyana - said...

mau try jugok..kihkhk

:: Mrs.Eady :: said...

Dieyana : cuba la tak rugi..~~

MrS. F!zA said...

mak aihh nampak mcm sedap sgt tu!

:: Mrs.Eady :: said...

Fiza : sgtttt sedap! :)

cikin said...

bkn watson la dear....kt guardian...

Imaan09 said...

huuuuuuuuu.. sila lap air liur..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang