thumbnail

Monday, November 21, 2011

Punyer La Tak Sabar!


Ha ko..punyer la tak sabar nak cuti..hari-hari saya pangkah kalendar!
Setahun sekali balik rumah mak mertua di Labuan dgn tiket free itu sape yg tak suka kan..
Walaupun planning nak pegi ke Manukan tak jadi tapi takpe sebab di Labuan sendiri ada bnyk pantai yg cantik & aman..(#tak jadi sebab adik ipar nak kawin minggu nie..)
Manukan tak lari so tak risau pun sebab tahun dpn ade lagi..hehehe...tiap-tiap tahun kan dpt tiket free... :)

Hari ni dah berjuta kali tgk jam dah beratus kali pandang kalendar....biler la nak hari khamis nie!Tak sabar okey tak sabar...lagi pulak tiket dah dpt pagi tadi..bertambah la teruja!

Walaupun ada yg ckp Labuan tu boring takde ape tapi bagi saya Labuan itu sgt aman & penduduk dia tak ramai...saya suka!Sebab tu rasa mcm ternanti-nanti nak balik sane.
Tak sabar nak lepak tepi pantai!Weeehuuu............


nota kaki : mood 2 3 hari ni dah ke laut seberang so korang layan je la blog atau entry yg ntah ape-ape ntah nie...#bak kater tutt tuutt tuutt tu....!hahahaa... :D

20 comments:

mamyharraz said...

ok,kita sama =P *hari2 tick kalendar sbb tak sabar mahu balik labuan :)

sapa ckp labuan boring? silappp besar tuu best tau pulau labuan..ada coklat murah,minyak wangi murah pastu yg penting ada lauttt hehe :)

Cik Ecah said...

bestnyer g labuan~~~~~~~ bercuti yer

Eye_nee said...

Selamat Pulang Ke Labuan...

Fitri Senin said...

Saya pun suka sangat Labuan sebab Labuan sangat bersih..and seyesly tenang je kat sana..!!!

♥ Wina ♥ said...

have fun yea!

ai pun x sabar gak walapun gi cuti² dekat² jek heheheee

fiza said...

Selamat bercuti ke rumah mertua. Jangan lupa Fridge Magnet Labuan yer...muahahahahaha...

aqishah said...

bestnyer gi labuan.. x pernah pegi lgk.. hubby org saner ke ?

Anum said...

bestnya
cuti2

Maya Mayana said...

bukan main comel kalendar...nk balik Labuan...pehh jauhnya kmpung...seronok tuuu

psst header comel la...lama tk dtg cni tiba2 dh berubah wajah :)

Ati Masrif said...

patutlah lama rupanya balik
rumah MIL ...best ye :)

Kakzakie said...

Kakak belum pernah sampai Labuan... kalau nak balik selalu kita memang exited kan.:)

:: Mrs.Eady :: said...

Mummyharraz : itu la tak sabar sgt dh rase nyer nie.. :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cik Ecah : balik rumah mak mertua :D

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Eye_Nee : terima kasih bnyk!

:: Mrs.Eady :: said...

Fitri Senin : yup..labuan yg aman!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wina : ai next month & jan pun penuh gak aktivit nk bercuti nie..hehehe..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Fiza : sekali sekala balik syokk ooo....insyallah FM tu ye :)

:: Mrs.Eady :: said...

Aqishah : mak mertua org sane,abah mertua org johor :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anum : tak sabar dah nie..hehehe..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Maya : rumah mak mertua jauh sekali sekala balik mmg syokkkk!

:: Mrs.Eady :: said...

KakZakie : izwa pun setahun sekali baru smpai :)

wahida said...

teringin aku nak gi Labuan tu...mana tempat yg best nak diterjah nok?

ashra said...

syioknye pangkah kalendar..
saya kena tunggu bersalin dulu baru leh pangkah kalendar nak gi cuti..uhukk..hehe

hepi 4 u! enjoy ur holiday k?

:: Mrs.Eady :: said...

Wahida : nnti aku cerita ek...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ashra : hehehe...sabar ash sabar...nnti bawak baby baru jln-jln ek :)

Imaan09 said...

nak coklaaaaaaaat..!

:: Mrs.Eady :: said...

Imaan : hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang