thumbnail

Tuesday, November 15, 2011

Rezeki 3H2M...~~

Kita lupakan kes di entry lepas...

Yeaaahh.....makcik menang motor!
Hahahaaha......(gilak..nak bwk motor pun tak pandai!)

Okey okey...smlm ptg saya dpt call menang percutian family di Grand Lexis PD utk 3H2M dari contest anjuran Poise..alaa Poise pad tu la..hikhikhik...

Saya baru je hantar..itu pun baru 3 keping borang saya pos..pakai nama saya 1,nama kakak saya 1 & nama suami saya 1..(gasak ko..name laki pun letak dlm peraduan pad!hahahhaa..)


Tak sangka menang sebab ini peraduan seluruh Malaysia tau..alhamdulillah..
Grand Lexis PD ni dulu dikenali dgn nama The Legend International PD...ala yang ada pool dlm bilik tu la....Yang harga kire tertelan air liur...menggigil tgn nak byr tuuu...
(hahahaha...itu org-org mcm saya jek yang tertelan air tuh..)


view


Salah 1 contoh pool dlm bilik dia..

Oh ho..sebenar nyer ada bnyk tmpt dia suruh kiter pilih..antara nyer...Hard Rock Penang, Rebak Island Resort Langkawi, Nexus Karambunai KK, Pullman Kuching, Miri Marriot Resort & Spa Miri, Grand Lexus PD, The Legend Cherating & etc lagi.Semua 5 bintang punyer hotel..yang paling menarik nyer Nexus Karambunai tu laaa...
Sob..sob..sob....*apa kan daya..


Tapi apakan daya faktor kewangan sgt tak mengizinkan utk pergi yang jauh so saya pilih yg terdekat dgn kami je la..lagipun en.suami ni susah nak cuti..
(sebab tu hari tu doa tak nak menang peraduan bercuti tu..itu contest 1 lagi utk menang pakej hotel di Terengganu...takuttt mak kalau menang!kos besar okey...)


Lagi pun Grand Lexis ni lagi best pool dlm bilik...kan mandi manda kan kesukaan anak-anak saya..so boleh la diaor mandi berjam-jam kat dlm bilik tuh...hahahaha....tak rugi pun pilih yg dekat malah untung kat anak-anak.. :)


Yang saya menang ni dpt suite yg ada 2 bilik tu.Actually secara officially saya tak dpt surat lagi sebab saya kene hantar gambar dulu utk diaorg siar kan dlm surat khabar..
(retis mak kejap nyah nanti!ntah paper ape pun mak tau tau uuu....hahahhaa...)


So lepas dpt confirmation by e-mail & surat nanti saya update lagi ye...
Ape pun saya dah cukup happy walaupun pilih yg terdekat tapi sudah cukup puas hati..
Alhamdulillah syukur..rezeki dari allah utk anak-anak saya...menang juga salah satu tempat idaman saya nak pegi..


nota kaki : menggigil dpt call tu sb inilah hadiah yg paling 'besar' saya menang lagi pulak ini 1st time menang besar mcm nie..huhuhu....
nota kaki lagikkk : saya bertambah semangat utk join contest lain..


43 comments:

eB ezrin said...

wah rezki best nih.tahniah :)

♥ Wina ♥ said...

wah wahhh best! ai pun nak pegi nx month heheheee

berkat usaha izwa yg x jemu masuk contest :-)

cik kumbang said...

wah best giler pool dlm bilik...
tahniah akak...

yan said...

wahhh..bestnya congratulation. i penah duk kat water chalet tu.. mmg best sangat..

Anum said...

wah bestnya
tahniah
rezeki la tue

Sidratul Muntaha said...

adeh..
nyesal tak join
mesti memang
ahahahhaha!
congrats..
nak fm free muleh?!
hihihi

Imaan09 said...

bestnyeeeeeeeeeeeeee.. tapi karambunai KK pun bes jugak klu nk g y jauh sikit laa.. apapun tahniah izwa!! nnt jgn lupa review ek..

eITA said...

wah...tahniah....sy xpenah menang hadiah best mcm ni...

aqishah said...

wah tahniah... bestnya menang percutian...

mrsharis said...

wahhh..bestnyer dik.

Tahniah..puas la syahmi n sufiya berendam nanti.
Erkk..org yg call tu tkde ke cakap suh ajak 1 family lagi?? family kawan yg duduk kt shah alam tuh?? hahaha..:D

nur anis said...

wah..best tu..tahniah..:)

Kakzakie said...

wah... seronoklah anak dara dan bujang kecik tu mandi manda dlm bilik kelak. Tahniah dari kakak:)

ashra said...

huwaaa...*jeles*
aritu dlm entry wina,duk nyebut ke sini.saya ni tunggu hubby dapat bonus je la..tu pun kalu dapat la kan...tah bile.keke

hehe..congrats izwa..rezki =)

bujal X said...

syok ah 3h2m~ makan dia support sekali tak? he~~

mamyharraz said...

tahniah!

woahh mmg untung dpt hadiah grand mcmni..tumpang happy utk awk :)

Norazrani Maamin said...

tahniah izwa...bestnya dpt dok 3H2M kat situ..puaslah anak2 berenang dlm pool..best2..hehee

fiza said...

Nak ikut...nak ikut...hehehehe...

tahniah, rejeki ☺☺

MamaEma said...

wah tahniah..bestnya cuti-cuti penginapan free...

kayzie said...

wahh bertuahnya akak..tahniah2..kwn pun penah cte percutian dia ke tmpt ni, mmg cntik katanya, pool dlm blik..super cool!!

wahida said...

izwaaaaaaaa!!!!! ko tau tak, ini hotel idaman aku tau tak??? ko dah nak gi dulu....huhu....
mmg rezeki ko beb, aku tumpang hepi...dpt masuk paper lagi...

nnt kalau dah check in sana, upload gambar byk2 tau...

cheqna said...

wah..rezeki ni..tahniah kak...
enjoy k =)

ayu said...

wahhhhhhhhhhhh...bestnya izwa...nak ikut!!..hehe..btw, tahniah!

- dieyana - said...

wah, syoknye, usaha tangga kejayaan. dieyana pun nak menang mcm izwa, tapi dieyana tak masuk contest apa2, dasar pemalas! saper nak bagi ,kan? ahhaha

- dieyana - said...
This comment has been removed by the author.
Hanis Azla said...

mmg rezeki izwalah dapat hadiah percutian tu.. seronok akak dgr.. nnt bila masuk papaer dan dah pergi bercuti, share2 yer citer tu.. nak tahu juga.. he..he..

Eye_nee said...

perghh dah cukup..cukup..cukup bagus ni sis..congrate...

mrs puex said...

entry ni mendorong hamba utk mencuba nasib join contest laa...hahahaha....die bagi tempat tu ke iwa yg pilih? bestnyeee...:D

munna said...

murah rezeki...tahniah

MrS. F!zA said...

perghh!telan air liur mak nak.. jeles ok.. tahniah kak..

:: Mrs.Eady :: said...

Kak eB : terima kasih bnyk kak :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wina : biler ai dpt ni ai terus teringat kat u la...sb ai teringt u nak pg sini :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cik Kumbang : TQ dik...& TQ again sb blog ni jadi cantik!

:: Mrs.Eady :: said...

Kak Yan : terima kasih bnyk kak.. :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anum : TQ Beb :D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Sidratul : hikhikhik...takat PD je kak..nak FM jugak ke?

:: Mrs.Eady :: said...

Imaan : haa..ni ai asyik tergoda sb u la nie..wahai duta legend..hikhikhik..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Eita : akak pun 1st time menang besar mcm ni dik..hehehe..

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Aqisya : yup..seronok sgt sb mcm tak percaya jek... :)

:: Mrs.Eady :: said...

Kak Liya : jgn smpai Syahmi tak tido kat katil sudah...kekekekek..
eh eh..jom je kalo nak join :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nur Anis : TQ dik :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Zakie : terima kasih bnyk kak :D

:: Mrs.Eady :: said...

Ashra : itu la tak sangka pulak dpt kali nie..mmg tak sangka sgt... :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bujal X : ha'a la..psl mkn tak sure pulak..hahahahaa...smpai terlupa nk tnye!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MamyHarraz : terima kasih kwn :)

:: Mrs.Eady :: said...

Kak Arra : terima kasih bny kak :D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Fiza : jom jom jom..hikhikhik...TQ kak :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MamyEma : TQ kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

Kayzie : akak pun tak sangka menang..hehehe..tapi alhamdulillah..rezeki anak-anak..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wahida : review itu wajib..kekekke.. :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cheqna : terima kasih dik :D

:: Mrs.Eady :: said...

Ayu : terima kasih bnyk ayu :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dieyana : hehehe..izwa pun baru jek join semua contest nie... :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Hanis : rezeki anak-anak sebenar nyer..izwa join sb niat nk bwk diaorg pegi bercuti jek...hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

Eye_nee : TQ sis :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ayang : dia suruh iwa pilih..so iwa pilih yg terdekat je dgn kitaorg..senang & jimat...kekekek...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Munna : terima kasih kak :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fiza : TQ dik..hikhikhik...bagi la akak ko can nk hanimunan gak..kekekek..

~ yus ~ said...

Wah! Best nampak tempat tu izwa. Tahniah menang!

Makin berseri2 blog izwa skrg ya..:)

Sabihah said...

Seronoknyee...jeless...slamat bercuti ye

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah best nyeeeee.. kejelesan melanda diri ku :)

Mummy Princess said...

tahniah......wlpun dekat tp dpt hotel 5star dah ok sgt.....jealous kita.....

Liyana said...

tahniah kak, seronok nye! x pnh rase nk join contest2 ni, lepas ni nak try join la, ahaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang