thumbnail

Tuesday, November 01, 2011

Saya Kene Tag..

Eh Eh...dah lame giler tak diTAG...so..ni rela sgt nak buat nie..TQ kak Ramlah Ram...suka la :)

11 PERKARA MENGENAI DIRI SAYA :


Dikenali sebagai nama Izwa tapi kat rumah semua orang panggil adik..hahaha..padahal ade adik lagik!
  1. Berkahwin dgn en.suami yang hensem,baik giler & buat mase ni mempunyai dua orang anak ( 1 lelaki dan 1 perempuan)
  2. Mempunyai suami yang cukup-cukup pendiam & rajin!
  3. Suka sangat tengok segala cerita yang ada kat Astro AXN,FOX,STAR WORLD,E!
  4. Mama yang bekerja dan mempunyai teman baik alam maya di Secret Group FB
  5. Suka makan makanan pedas ..... sedap sangat!
  6. Paling tak suka lipat kain!!Tolong laaaaa..............sgt sgt tak suka!
  7. Mempunyai anak-anak yang agak banyak bercakap & bertanya itu ini....bla bla bla...
  8. Jarang ketandusan idea beblog kecuali ketika kecewa/susah hati/marah/malas!
  9. Kagum dengan en.suami yang mempunyai tahap skala keSABARan yang paling tinggi..saya..hurmm....hahahahaa.....
  10. Saya sangat jarang memasak sebab en.suami yang rajin & dia masak lagi sedap dari saya!(eh boleh ke bagi alasan mcm nie..??) kekekekeke.....
  11. Sangat pemalu pada mula (malu la sangatttt....:P) tapi biler dah kenal sgt peramah okey :)
Soalan CepuEmas : 

  1. lagu cinta yang menyentuh hati dan sanubari anda : My Baby You by Marc Anthony (lagu dari en.suami kepada ku..sweett...love u abang!)
  2. berapa kerap anda pergi ke toilet dalam sehari : alamak tak kire la pulak!
  3. makanan kegemaran anda : segala masakan yang bersambal tumis!
  4. lebih gemar mebeli-belah sendirian atau bersama suami/kekasih, anak-anak atau kesemua sekali (berduyun-duyun pergi) : suka pergi sorang..cepat & pantas...tapi daku tak suka shopping!
  5. tempat bulan madu yang menjadi idaman : hurm...hurm....hurm....manchester!yess...
  6. hidangan hari raya yang paling anda gemari : rendang ayam.
  7. apa yang anda buat apabila tiba hari cuti i.e. sabtu & ahad : berjalan,pegi mkn kat tempat sedap-sedap...kdg-kdg berguling kat umah jek!hahahaa....
  8. tempat peranginan yang terakhir anda kunjungi : Bukit Tinggi & Genting Highland.
  9. suka tak makan di kedai mamak? : suka suka suka....
  10. masakan ibu yang paling anda gemari? : ikan bilis goreng cili padi!
  11. apa yang anda ingin/impikan di dalam hidup anda? : impikan rumah kami sendiri..rumah bawah sebab yang ade ni umah atas tapi tak duduk situ pun!kekekeke..


Alaa..kene tag orang lain...tak yah la kan..tapi sape nak buat sila la utk suka-suka jek... :)


nota kaki : keHAPPYan ku masih lagi berterusan...semoga ada sedikit rezeki utk suamiku,amin.. :)

10 comments:

eB ezrin said...

hik3. eB tag u :)

Sabihah said...

Suke jugak kalo kene tag kan?takpenah pun ditag..hehehe

Anum said...

sama la kita... tp x de masa nak buat lagi

eB ezrin said...

g2 tuh gitu la yang.. hik3

ashra said...

hehe...owh ada secret group rupanya ye..keke

Fitri Senin said...

izwa..manchester sgt best!!!! Kalo ada duit pun fit nk g lagi

~ yus ~ said...

panjang tag ni, tp suka baca jawapan izwa..hihi

p/s: izwa, GA akak tu tak perlu buat entri lah, jawab je di kotak komen entri GA tu..mudah je. Teka je pun takpe...:)

cheqna said...

tag ni bagus sebenarnya
at least lebih mengenali =)

NM02 said...

udah lama tak jawab soklan camni. zaman memula blog dulu rajin le buat segmen ni

Fara said...

Wah, masih ada g ye tag-tag nie. Hiks~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang