thumbnail

Thursday, November 17, 2011

Set Rambut?


Dapat duit dari en.hubby utk set rambut aka cut + wash + rebonding + groming sekali.
Lame dah tak buat rambut nie,last sekali masa lepas bersalinkan Sufiya.
Rambut pun dah panjang sgt...so skrg ni tgh cari fesyen ape yg cun skit..dan...
Kebetulan ade offer murah kat Maju Junction ni mmg dah sedang elok sgt ler nie...
(psstt...ade balance duit lebih skit ni ingat nk cari baju..hehehe...)


tapi berkenan yg mcm kat bwh ni jek...


Yang penting fesyen ape sekali pun hanya en.hubby je yg nmpk!
Hehehehehee.....


nota kaki : rambut sudah mcm hantu mak limah tapi kdg-kdg sudah mcm pontianak harum tak sundal siang mlm!miahaahahaha...........

18 comments:

Anum said...

hehehe
kalau nak gunting kena tgk bentuk muka
sesuai atau x?

Ati Masrif said...

wow..bestnya..

kak ati ni pula
saje nk bela panjang :)

zareliqa afiqa said...

Bestnyer!^^
Iqa baru nak rasa rambut panjang.selama nie asyik gunting jek.kekeke :D

mamyharraz said...

bestnya dpt sponser dari suami :)

banyaknya pilihan potongan rambut..rambang mata nak pilih yg mana satu heehe..

mrs puex said...

my hubby x kasi potong pendek..tp kekadang sgt la rimass..kang potong takut durhaka la plak..hihi..

pon dh lame x grooming rmbut my lil aireen..dh kurang kecomelan skit..:D

fiza said...

Pilih...jgn tak pilih. Pastikan kena gunting sesuai ngan bentuk muka ☺☺

MrS. F!zA said...

style cm dlm gmbr tu cantikkkkk

ct rahani said...

cantik stail yg mcm lam gambar tuh.. sy pun last potong rambut awal thn aritu.. ni pun dh rasa rimas gak..

Eye_nee said...

Cantik sis fesyen rambut tu...

Rozita said...

wah... rambang mata...

Liyana said...

aah kena ikut bentuk muka klu nk gunting rmbut. tanya je kt salun tu.... mcm sy dulu, dh gunting rambut nan panjang tu, baru dorang bagitau, awak ni lg sesuai rambut pjg sbnr nye.. oh lambat btul bgtau, haha

~ yus ~ said...

akak pun berkenan fesyen rambut tu izwa. Cantik!

nieda said...

pilih jgn x pilih..nieda masa anak dara rajin rebonding rambut, cuma yg x bestnya rambut byk gugur

ashra said...

cam lawa je tuk izwa yg izwa berkenan tu..setuju! hehe

ayu said...

peghh...mmg cantik pun izwa..

Yan said...

akak suka berambut pendek. tapi hubby tak suka.. maka nyaa dah jarang2 sangat berambut pendek.

kayzie said...

cun..cun..

cik kumbang said...

wah rambang mata tengok byk btl style rambut...hehe~

gojes akak nnt kalau potong rmbut mcm style yg akak berkenan tu hihi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang