thumbnail

Thursday, November 10, 2011

Surat Cinta...


Sedang mengarang surat cinta utk si jantung hati...
Terasa bagai masa jatuh cinta pertama kali..



moog jiwang & mereng....



nota kaki : sayang korang sgt-sgt sambil peluk ketat-ketat nih!! (yg laki tak laaa...kekekek..) sebab sudi melayan mood jiwangku ini...

27 comments:

fiza said...

Phewitttt...romantiknya.

Nak baca surat cinta tu nanti boleh...ekekekeke...

~ yus ~ said...

aikkk...untuk suami tercinta kah??

mood jiwanglah ni ya izwa?

mamyharraz said...

ehemmm beruntungya si dia yg nak menerima surat cinta dr anda ;)

Fara said...

Awak!

Sy rs tak ley bernafaslah sbb kena peluk kuat2. Tapi pelukan sy lagi kuat tak? Heheheheh!

Norazrani Maamin said...

go izwa...cayalah...hehe

Cho Zila said...

kadang2 mood jiwangni kena ada untuk melembutkan hati.. baruler damaijer rasa...

pena rozie said...

Syg ketat2 tuk kamu jgk

wahida said...

sesekali jiwang best apa...

mizah said...

mesti harum kan...heheh

Daddylicious said...

perlu selalu begini takut nanti pudar bahang cinta ...:)

♥ Wina ♥ said...

cho cweeetttt!

Kathy Tuah said...

pheeewwwiitt!!

nieda said...

masa tgh jiwang rasa cam terawang-awangan jer

ayu said...

woweeeee......sweeettttttt!!

MamaEma said...

auww..so sweet

azam said...

woh...sweet la hubby,....sukalah isteri kalau romantik camni

ashra said...

wiwitt..romantimye die..hehe

terasa lama sudah tak bagi surat cinta kat hubby ku..uhukk..

:: Mrs.Eady :: said...

Kak Fiza : baca tajuk je dah la..kekekkee..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Yus : of course la utk si hjantung hati saya yg sorg tu...hehehe..

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamyharraz : hikhikhik....

:: Mrs.Eady :: said...

Fara : ye la kamu peluk lagi kuat dari saya!!napas napas napas...hahaahah...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Arra : hikhikhik.....go izwa go!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cho Zila : iye la...kan daru la aman...

:: Mrs.Eady :: said...

Kak Rozie : TQ kak.... :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wahida : ai jeles tgk kamu dgn en.wan okey....kekekee...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mizah : spray minyak wangi skit..kekeke...

:: Mrs.Eady :: said...

Daddy : hehehe..sekali sekala kan :D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wina : TQ dear :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Khaty Tuah : peewwwiitt...

:: Mrs.Eady :: said...

Nieda : hehehehe....diawang awangan gituuu...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ayu : hikhikhik..malu ai...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MamaEma : heheehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

En.Azam : nak tunggu dia lambat sgt so kiter je la mulakan dulu..kekekke...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ashra : sekali sekala beromantik best kan...

ieda said...

meh lah kongsi apa isinyaaaaaaa

moood berjiwang2 jugak akak nieeee lalalallala :)

Dalila Hamid said...

suke la tu!!

:: Mrs.Eady :: said...

kak Ieda : hikhikhik..malu nk citer :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kak Dalila : suka sgt!!

MrS. F!zA said...

dasyat!! romantik uolsss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang