thumbnail

Tuesday, November 15, 2011

Terima Kasih Cik Kumbang!


Terima kasih bnyk-bnyk buat adikku Cik Kumbang yang tak berapa nak kumbang tu..eh dik...ko ladybird kan..terima kasih kerana menjadikan blog ini sebegini rupa....sgt sweet!

Hikhikhik..eh dik akak masuk contest ko tu....ade harapan ke? *perasan... :)

Btw..terima kasih kerana sekali lagi...

Sape-sape yang nak tempah template sila la ke blog cik adik manis ni Cik Kumbang manis.
Tapi tempahan skrg dah tutup kot..ape ape just pegi je kat blog dia ye..



nota kaki : tak sempat jengah rumah kamu hari ni sebab internet kat office ade problem!
Ini pun hadpet lajuk lajuk!Jumpe esok ye...

7 comments:

Anum said...

cantik

Munnafendy said...

weeyyyy...mmg sweet la! header pun die buat ke?

*tgh plan nk buat template bru ni =P

Imaan09 said...

nide laa izwa.. sejuukk mata memandang..

fiza said...

Wow....Cantikkkkkkkkkk & cuteeeeeeeeeee sangat. Mak jelous nengok nok. Dari aritu nak tukar layout, tapi tak tuka² lagi.

DOA SUPAYA SUAMI SETIA HINGGA KE AKHIR HAYATNYA

mrsharis said...

haihhh..templete akak jugak yang hitam legam..hehehe

mrs puex said...

barula berseri-seri..akhirnya komplit jugak hasilnya..:D

cik kumbang said...

sama-sama akak comel ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang