thumbnail

Friday, November 18, 2011

To Do List...


Ha ko!Sejak-sejak ade anak dah ber-anak pinak nie asyik la jadi pelupa!
Pegi ke satu tempat nak beli lain tapi nanti balik dgn barang lain..adeess....sudah nyer brg yg diperlukan tak jugak beli nyer...so nak jimat mase nak jimat tenaga nak jimat fikiran ini yg perlu dilakukan.

Tulis & bawak lunch time nih!
Agak-agak mcm bakal terlebih beli je dari list nih!Ada balance dari duit nak set rambut tu mcm nk beli kemeja jalan jek.....he he he.....


nota kaki : suka pegi tgh bulan sb org tak berapa ramai...yg penting kene tahan nafsu tahan gelora jiwa biler org berduyun-duyun pegi time gaji!Hahahaahaa.....
nota kaki lagiikk : jom kiter ke Sogo & Maju Junction hari nie.... :)

13 comments:

Anum said...

anum pun nak pergi beli barang2 keperluan malam nie

- dieyana - said...

belum gaji la nk ke sogo..ihkhihk...

azam said...

:) hehehe.....
hari biasa ok sogo...weekend, xbest sebab ramai

♥ Wina ♥ said...

lamanye x pegi area sogo & maju junction tue..ai main area sg besi/cheras jek heheheheee

whoaaa byk betul to do list hari nie ek

eB ezrin said...

hakum pn samer. dh la poket kring. hu3

ashra said...

betul2..da beranak pinak ni,urat putus la..mmg kena tulis baru ingat.hehe

mamyharraz said...

cantiknya tulisan :)

cik kumbang said...

first nak ckp kemasnya tulisan akak :) bulat2 hihi

sy pun buat to do list juga hari2
kalau xbuat alamatnya xjadi keja la satu hari tu hihihi

*Ms.Serry Fatieha said...

tahan je la nafsu bila ke Sogo tu ye..

ayu said...

mcm banyak je nak buat tu..hehe

:: Mrs.Eady :: said...

anum : tu la beli skit-skittak rase sgt duit tu keluar..hehehe..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dieyana : hehehehe...buat stail ku pegi time org tak pegi.. :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

En.Azam : itu la sb dekat boleh la pegi hari biase..hari minggu jauh so mmg tak pegi sane :)

:: Mrs.Eady :: said...

wina : ai bias kat tesco extra cheras tu..hehehhe..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kak eb : hari gaji tak guna..guna time hari dah tak gaji..kekekek...petua :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ashra : itu la kan..payah betul nak ingt nih!

:: Mrs.Eady :: said...

mamyharraz : hehehe..org kidal....

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adik Kumbang : itu la dik..kalo tak mmg takkan ingt lerr ape nk beli...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ms.Ferry : pejam kan mata..hahaha...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ayu : itu la....mcm-mcm nk kene beli nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang