thumbnail

Wednesday, November 23, 2011

~ WW : Dan Lagi..Dan Lagi..~



  



nota kaki : dah jadi wajib asal ke KLCC ini yg kami beli dulu...terbaikk beb!

8 comments:

ajumohit said...

wow wee sedap ye? tak pernah makan lagi..boleh? hehehehe

Kakzakie said...

Banyak gedabak tu kalau makan mesti kenyang hihi...

Cho Zila said...

alahai popcorn sedap yang tak pernah ku rasa lagi...

mrsharis said...

Halaaaa...asek tgk jer org buat post pasal popcorn nih..akak ni entah bila baru nak merasa :(

aizamia3 said...

dah lama tak ke sana..
ops.. ai tengok sepintas lalu je ni.. takut kang teringin, mau pening hubby.. kalau rumah dekat takpe.. hahaha..

Anum said...

best2 dah masuk malaysia

Imaan09 said...

alaa..mencik laa org kata terbaik ni..harus buat mission baru g hunting menda ni..dah 2 org kata 'terbaeekk'

ashra said...

akan kucuba pasni..
aritu lalu je kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang