thumbnail

Wednesday, November 16, 2011

~ WW : Gambar ini..~



Gambar yang di-email sementara menunggu e-mail balas & surat susulan itu..


nota kaki : hope gambar ini diterima supaya tak pening kepala nak cari gambar lain...hehehe...
nota kaki lagikk : ai dah bolat okey!mencik...!

18 comments:

Anum said...

comelnya gambar:)

bella hamzah said...

cantiknya oren dia !

Krsty Pinky said...

cantiklah pix ni..i like!!

mamyharraz said...

bolat? tang mana bolatnya tu dik oii comel molek dah tu :)

ashra said...

wiwittt..
orangnya mmg santekk... =)

pstt: lawa rumah baru ni.saya suka.sweetnyeeee.....ni terasa nak tukar gaks ni..

Hanis Azla said...

cun & comey.. blog pun dah makin berseri2...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehe.. betol la kak.. akk nampak kurus siket... hehe

(sebelum ni tembam ke?.. haha)

eB ezrin said...

cantek. blog laks mkn comel. i lioke :)

munna said...

cantik dan comelnya...

Ati Masrif said...

suwet..

cam gak blog dah suwet :)

Fara said...

Bia bulat! Janji sihat, senang hati dan bahagia!

cheqna said...

comel

ieda said...

dikkk rajin nyee ko nukar templete dik .. cantik .. warna softt gituu ..

ermm akak nak tukar warna garang merah ok tak ?? :)
tapi takutttt

kayzie said...

phewwitttt..hehe

fiza said...

Kurus & berseri².

ayu said...

cantiknya dia.....blog pun makin cantik ni izwa..hehe..sukaaaaaaa

FazMelati said...

comel, flower besar tu pun comel!

Mengaji Al-Quran dengan ustaz yang best & coool
I TURUN berat badan lebih 10kg TAK PERLU PILLS PUN :)

MataHati @ MH said...

bersinar2 bagai sang rembulan.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang