thumbnail

Tuesday, December 20, 2011

Alycia Mega Giveaway 2011

1. Banner


2. okey ni gambar kami :



3. KENAPA ANDA NAK HADIAH PHOTOSHOOT ini : nak sgt sebab saya sgt suka bergambar dek kerana diri saya tak pernah ada gambar bersama family dari kecil, tak ada gambar bersama adik beradik semasa kecil sehinggalah keluarga kami berpecah....membuatkan saya sgt suka bergambar  sebegini demi utk kenangan indah anak-anak bila mereka membesar nanti & saya tidak mahu mereka rasa apa yg saya rasa.. :)

4. Apa pandangan korang tentang blog Hot Mama Wannabe ni : sweet & so pinky!hehehe... i like ur diamond sis!loiiikee sgt.... :)


Korang-korang kalo nak join sila klik kat link gambar tu ye..mane tau rezeki korang ke...


nota kaki : hope ade rezeki kami di pembukaan tahun 2012,amin!~~

7 comments:

Anum said...

good luck

Hassan said...

Salam Sejahtera ...
Blog yang menarik ~~~

Cik Ecah said...

tomei2 jugak.....:)

etiey.com said...

good luck!

mamyharraz said...

good luck!

mmg sweet pic awk anak beranak :D

Alycia said...

salam.. tq yer join GA ni.. insya allah, mn tau ada rezeki nanti ;)

Golden Rose said...

best of luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang