thumbnail

Thursday, December 29, 2011

~ Cuci Mata Edisi Ketiga ~


Sambung lagikkk...Out Door Game!Waktu pagi..game anak-anak dulu..









Out Door Dewasa pulakk..





 





Petang...Mini Fun Fair... :)





 
Gambar aktiviti tak banyak sebab semua sibuk menjoinkan diri jadi takde org amik gambar..hahaha...


Next.....entry makan buah durian!


26 comments:

♥ Wina ♥ said...

ish! kenapa Syahmi nie hensem sangat eh??

izwa, jangan lupa..wina dah chop dia tau :-)

Kakzakie said...

Heeee... bestnya izwa. Kakak tengok gambar-gambar pun tahu meriah sungguh. Terkenang zaman sekolah dulu-dulu.:)

Fitri Senin said...

eh tukar layout blog lagi izwa..?? nice..lama xsinggah sini..

bestnya sukaneka..teringat zaman kecik-kecik

CikPuanHaLia said...

Perghh..akk respek la korg blh arrange aktiviti2 mcm ni dgn org yg ramai dik. Berapa bulan buat preparation ni? Best sgt..

ayu said...

bestnyaaaaaaaaa...ramai2 memang meriah kan...

Kella said...

seronoknya! happening je tengok semuanya.. bila hati gembira.. terpancar segalanya di wajah...

Nini D.. said...

wow...best!

:: Mrs.Eady :: said...

@? Wina ?

hikhikhik...dah cop ek....? :D

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie

syok kan dpt mcm ni sekali sekala :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Fitri Senin

hehhehe.tukr lagi cantik...:)

:: Mrs.Eady :: said...

@CikPuanHaLia

ni perancangan dari awal tahun setiap tahun..byr 1 family 1 kutipan tiap tiap bln..so akhir thn semua dpt pegi..

:: Mrs.Eady :: said...

@ayu

mmg syok ayu! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Kella

mmg seronok sebab dpt setahun sekali je mcm nie :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Nini D..

sgt best! :)

Prettywrite said...

waaah terujanya tengok macam2 game ada..macamana ya buat preparation untuk semua aktiviti ni?nak kumpul semua macam ni agak susah kan..huhu

ieda said...

uishh seronok betul .. kalau family besar macam nie memang seronok sesekali buat family day .. hurmm meriah dikk !!

x tahan tgk baju sedondon tuu :)

Pok Amai-Amai said...

Bestnya!

kayzie said...

Meriah gle la kak..encem boy menang apa tu?

ashra said...

kagum..kagum..hehe.big hepi family!

:: Mrs.Eady :: said...

@Prettywrite

seronok!mmg seronok! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda

baju tempah kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Pok Amai-Amai

sgt sgt best!

:: Mrs.Eady :: said...

@Pok Amai-Amai

sgt sgt best!

:: Mrs.Eady :: said...

@kayzie

menang set menulis dgn buku :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ashra

syok tau ash :)

MamaEma said...

seronok tgk aktiviti camni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang