thumbnail

Monday, December 05, 2011

Dulu & Kini

dulu..

kini...


dan kerana ini ku tak sempat nk BW umh kamu kamu semua sebab org IT nk setup dulu..
tunggu okey..lagi pun saya pun nk menggodek dulu pc ni..biase la org jakun dpt barang baru!
Hehehehe...


nota kaki : tak sabar nk tunggu lagi 3 minggu.Wadi Samrah....tunggu kami okey...!!

8 comments:

fiza said...

Bestnya tgk wallpaper kat pc tu ☺☺☺

Daku nyer wallpaper memang tak bley tukar, dah set oleh company...huhuhu...

eT said...

wallpaper pon tukar baru tuh...hehe...
barang baru mesti semanagt baru kan...

ieda said...

ahahhaha scrin baru , monitor baru .. cangih2 .. :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah... LCD gitu.. saya guna lagi monitor gedabak ni kak... hahaha

MataHati @ MH said...

dulu wallpaper penuh 1 monitor, sekarang cuma kat tengah2 jer yg ada..huhu

knp x kasi penuh jer wallpaper kat monitor baru...

♥ Wina ♥ said...

kitorang pun baru lepas tukar PC baru..skrin besar so mmg puas!

Imaan09 said...

izwa..wadi samrah tu apa?? hehe..blurr sekejap..

abah khalisha said...

baru dapt tukar lCD eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang