thumbnail

Monday, December 12, 2011

Hilang Tak Berganti..sobsobsob..


Patah tumbuh hilang takde ganti la.....  :(

Tengok kotak follower saya..........abis kosong..zero...nothing..nobody there...
Akibat ke'pandai'an sendiri..

Walaupun di dashboard tertera ramai kawan tapi apakan daya terpaksa letak widget baru kerana kadang kala perubahan tidak mendatangkan kebaikkan pun...

Hurrrmmmmmmmmmmm.....

Oh kawan.....maafkan daku.....(mcm lagu jamal abdillah la pulak....)
sobsobsob.....

TQ akak Fid Yuitsumuni kerana sanggup menolong memberikan tunjuk ajar walaupun kita tak berapa kenal..TQ kak..TQ so much!


nota kaki : insaf okey insaf taknak tukar url lagik...insaf!!
nota kaki lagikk : lepas ni aku takkan mengaku kalah dah dgn stalker !@#$%& tu!hahahaa...

21 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ciannye die.. sabar je la ye kak.. yang penting masih ramai lagi ingat pasal blog akk ni kn.. :)

msredcheesecake said...

Msred da follow balik....

Tak pernah dengar pulak edit blog boleh hilang kotak follower. Ter delete ke?

msredcheesecake said...

Msred da follow balik....

Tak pernah dengar pulak edit blog boleh hilang kotak follower. Ter delete ke?

♥ Wina ♥ said...

so kena follow balik ek? walaupun kat dashboard ade blog update izwa...

follow balik jelah hahahhh!

sabar ek dear, mesti sekejap je followers cecah ratus² nanti :-)

Mrs Lurve said...

lar..sbr ehh...mcm tue pulak jadinya ehh..

IDAZS said...

i folloooowwwww! pinjam ayat salleh yaacob. :P

Fara said...

Awak, sy pnh jdk mcm awak. Puncanya sbb sy cuba tuka URL.

Tak apa, sy follow awak k?

ashra said...

ok da join!...
=p

dun wori,jap je tu kumpul balik nanti.hehe

fiza said...

Tak per, sikit² lama² jadi bukit. Jgn sedih².

Dah follow balik ☺☺

ieda said...

ye lah dikk ..
ermm masa akak tukar templete baru kan dulu2 .. x der juga follower nie .. tapi lepas tuu dia ada balik ermm ada cara dia dik .. akak x ingat dah ..

nanti tanye kan sape2 yg tahu mcm mana nak dptkan balik follower2 tuu balik .. ada caranya .. adusss sungguh akak x ingat huhuh

Rahmah Ram Ram said...

Takpe Azwa..berdikit-dikit dahulu...tapi macam mana boleh jadi macam tu? seram jugak ....huhuhu..yang penting akak dh follow ye... :)

Ati Masrif said...

pernah kena juga..

sebab tu malas nk tukar2 ni

Kakzakie said...

Tak apa kakak join lagi.

Harap kawan-kawan yg dah join dulu dan yg baru mehlah join sini...

Eye_nee said...

sabar...sabar...akk follow semula....

wahida said...

tak pe nok, aku follow balik...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

takpe yg penting masih ada kengkawan dtg komen2 kt sini, kan??

aizamia3 said...

takpe..
ai follow u balik.. ;)

:: Mrs.Eady :: said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

ye dik yang penting ko sudi jugak singgah sini hari hari.kekekeke...

:: Mrs.Eady :: said...

@msredcheesecake

actually jadi mcm ni sebab tukar url... :(

eB ezrin said...

eB dh polo balik. dolo eB pn pernah kena g2. geram sgt. kes stalker gaks la. kang nih kalo nk ubah url syg la plk. aduyai. geram 2

mrs puex said...

ai dh folo balik dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang