thumbnail

Wednesday, December 07, 2011

"JOM TAMBAH FOLLOWER"



Nak join segmen ni sebab widget follower saya hilang termasuk dgn semua kwn yg dah ade 517 org tu...
Takkan nak suruh sorg-sorg follow balik kan...hehehhe....tak mgkn la kan....so join ni supaya ada lagi kwn baru & kwn lama yang sudi kwn balik dgn saya!


nota kaki : korang sanggup follow balik ke?sobsobsob...

20 comments:

Anum said...

jom join ramai2

~ yus ~ said...

blog izwa masih muncul dalam list blog yang akak follow, maknanya akak masih follower izwa lah kan...

Akak tak perasan masa entri izwa kata nak tukar url ni, kalau tidak boleh akak cakapkan, kalau tukar url follower biasanya hilang...

tapi dah terjadi kan, takpe izwa, akak percaya semua yang follow izwa masih ada blog izwa dalam senarai mereka, cuma widget tu aja yang hilang sementara waktu ni kot.

ashra said...

izwa nye pasal...sanggup!..hehe

fiza said...

Lor...mcm mana bley hilang. Cuba cari tutorial mcm mana nak dptkan balik widget follower yg hilang tu.

Kancil 8349 said...

Salam perkenalan daripada Kancil..

nice blog...Kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil 8349...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/12/segmen-lulu-pages-jom-tambah-follower.html

Rahmah Ram Ram said...

As salam Izwa,

singgah dari segmen yang sama... selamat berblogwalking :)

kis said...

sama segmen

http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

nak follow katna???

maszull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama jom lawat blog mama balik yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow kamu ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 & Nuffnang Niena sekali ye.. x pksa pn)

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

Marina said...

marina terjah sini dari segmen lulu... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

secret Ash said...

Sya follow Awk :)

http://secretash.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower-by-lulu.html

Syieda™ said...

syieda datang dari blog akak Lulu... jom ke blog syieda =.= rajin-rajin la ke blog syieda ye? -.- salam kenalan...

http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

!-CintaSibungaTembam-! said...

hye , salam perkenalan sy dri segmen lulu

mari lah singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-followers.html

LaLa said...

dari segmen yg sama, folo kamu :))
jom singgah blog Lala...

http://fazieyla.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

gmiDOTstudent09 said...

singgah sini dr segmen yg sama
visit me at
http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Ana Adni Collection said...

Hai.. Singgah dari segmen yg same... Dah follow awak...
Mari singgah blog saye plak... diharapkan dapatlah follow sekali ye... tq
http://ana-adni-collection.blogspot.com

deen azmee said...

as-salam..

singgah dari segmen lulu caldina..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Areliff said...

datang dari lulu pages punye sagmen follower..jemput2 la follow and komen2 sini ye :)
Areliff Dot Com

! AYIES ZAIMA ! said...

follow sini
balas kembali ok? (^___^)

http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

ღ Sis Aieda ღ said...

done follow u :)

singgah dari segmen lulu

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower-p.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang