thumbnail

Friday, December 16, 2011

Kebuntuan...Kebisuan..



2 3 hari yang agak kebuntuan...kebisuan..kerana terdapat banyak benda utk difikirkan utk dipahamkan..
Ohh...tidak kene mengena dgn SBPA itu tapi terdapat bynk 'benda' yang berlegar di ruang fikiran otak yang hampir tidak dpt saya muntahkan disini utk pengetahuan semua..

Hanya mampu utk lalu dirumah kamu tanpa meninggalkan kabar kerana mulut tidak mampu berbicara maka jari tidak selari utk menari bersama...



10 comments:

Tina Othman said...

sabarlah ye my dear, insyaallah akan elok semua yg jadi kebuntuan tu =)

Kakzakie said...

Kena rehat seketika...

ayu said...

rindu dengan coretan kamu!! be strong dear...muahhhhh

Hanis Azla said...

ada masa2nya, bila kebuntuan menghambat diri, berdia itu adalah lebih baik kan izwa.. take care..

~ yus ~ said...

kenapa izwa? setuju dengan hanis, apa pun take care ya..:)

fiza said...

'Benda' apa ni nok. Harap² kebuntuan tu pergi jauh² dari kotak fikiranmu itu.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nape ni kak.. cam besar je masalahnye.. hope dapat setel epat2 ye :)

Fara said...

Chill babeh! Jom kita g makan makanan high calory utk released tension nak?

Hiks~

Anum said...

sabar ye

wahida said...

kadang kala berdiam itu lebih baik..

chill!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang