thumbnail

Tuesday, December 13, 2011

Mane Mau Cari?


25hb-26hb December 2011 - di Wadi Samrah,Janda Baik (3 hari)
17hb-23hb January 2012- Klia,KL,Segamat,JB,Desaru,KL,KLIA (7 hari)
19hb-21hb February 2012 - MUNGKIN Krabi (3 hari) atau
16hb-18hb February 2012 - Grand Lexis,PD (3 hari)

Sooooo.........tolong kira ye....minyak + tol + mkn + tempat tido & servis kereta.
Duit duit...dia mana kau duit....duit duit...oooo....

Pecahkan tabung gajah la nampak nyer niii atau bwk sufiya pakai selekeh selekeh skit & tadah tgn kat pasar mlm nnti..hahahahahhaa..........

BTW..aku jadi mcm ni sebab hati dah "berjln-jln" mkn angin tapi badan kat office gak!


nota kaki : korg layan je la ek mood ku yg sentiasa mereng nih! :)
nota kaki lagikk : TQ kat korg sb sudi follow balik...

29 comments:

♥ Wina ♥ said...

samalah...badan jek ade kat ofis nie ha heheheee

ai pulak tgh garu kepala cari ongkos untuk bday party anak² tahun depan huhuhuhuuu

eB ezrin said...

no problem :)

Rahmah Ram Ram said...

wahhh...seronoknya dah ada agenda untuk cuti-cuti ye...anyway Selamat bercuti dan berhati-hati memandu ye..

p/s: azwa tak payahlah kasi anak pakai selekeh2 kesian dorang... :)

Cho Zila said...

jalan kemana ler gamaknyerni.. akakpun ni nak cuti panjang ni tu yang kat opisni macam tak kejejer...

Anum said...

wow bestnya
jalan saje

mamyharraz said...

woahh bersusun jadual :D

yg baca ni pun teruja inikan pula tuan empunya diri ;)

Kakzakie said...

Kakak dah stop sampai minggu ini saja. Lepas ini cuti-cuti juga tapi more to sekolah pulak.

Minngu akhir yang sulung dah kena balik asrama.

Fara said...

Wow! Holiday sokmo! Hehehehe. Plan baik2 k? Seronok tu!

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥

tu la wina..kalo difikirkan sgt mmg rase tak mampu je nk pegi semua temapt nie...

:: Mrs.Eady :: said...

@eB ezrin

akak sporting sb sudi je layaaaaaaannn :D

:: Mrs.Eady :: said...

@Rahmah Ram Ram

akak..izwa gurau je la tu..hehehe...sian kat anak-anak kalo betul..kekkee...

:: Mrs.Eady :: said...

@Cho Zila

same la kak...keje kat office mcm terawang awangan jek...

:: Mrs.Eady :: said...

@Anum

best dlm tak best nie..duit duit!oooo dimana kau duit..hehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

@mamyharraz

keterujaan melampaui batasan fikiran..hahahaa...

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie

ooooo akak dh holiday dulu ye :D

:: Mrs.Eady :: said...

@Fara

fara..sdg memegang kalkulator nie..hehehe...

fiza said...

Amboi...holiday saja ☺☺

IntaNBerliaN said...

kalu nk bjaln mmg otak asyik ingt bjalan je.. hihii

wahida said...

ko tak main kutu ke nok? aku kalau cuti2 ni mmg pakai duit kutu jer...hehe...

:: Mrs.Eady :: said...

@fiza

suka suka :D

:: Mrs.Eady :: said...

@IntaNBerliaN

itu ar..otak dh kemane dah nie..

:: Mrs.Eady :: said...

@wahida

separuh dari ni tak rancang la...tu yg xde kutu nie..

ayu said...

alalalaa...izwa..tengok mana yang penting dulu ye...

Kella said...

hehehhee... ada rezeki tu nanti.. insyaAllah.. =)

Dalila Hamid said...

bestnya jalan2...

aqishah said...

bjalan sakan nmpk... x per janji puas duit ooohh duit... kekekkeke

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

haha.. mood ngah nak holiday katakan .. xpe kak.. biar berangan dulu kn... :)

ashra said...

Best!..
mmg berjalan sakan gamaknya ni izwa..

teringin nak gi wadi samrah...

mrs puex said...

fuhhh...dasat koo..:D

eppy holiday!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang