thumbnail

Thursday, December 08, 2011

Menarik nih!

Offer offer!Mari dekat mari dekat!




Cloud Nine Restaurant

 
Macam menarik nih....sebab offer dia dari 8 Dec ni - 23 Jan 2012.
Harijadi ibu bln 1 jadi rasa macam nk belanje dia mkn kat sini jek..kalo share ngn kakak saya kami cuma byr sorg RM54 dapat la mkn utk 6 org dewasa...murah kan?
Yess...murah & jimat!
 
Tanya sepupu saya yg pernah mkn kat sini dia ckp okey jugak makanan kat sini so harus beli la kire nyer nih..heehehe......lagipun tempat ni dekat sgt dgn rumah kami.Tempat ni kat menara tinjau ampang & saya duk cheras..kire dekat jek la.
 
Korang kalau nak beli kupon ni masukkan kat sini tau..manelah tau nak sambut anniversary ke harijadi jugak ke nak candle light dinner ke...
 
 
nota kaki : sape penah mkn kat sini?meh bagitau saya sedap ke tak kat sini...

12 comments:

aizamia3 said...

menarik.. lagi menarik kalau sekarang tengah makan macam dalam gambar tu.. sedap...

ashra said...

menarik..makanan dan tempatnya =p
da beli ke belum ni izwa?...jgn lepaskan peluang =p

Anum said...

sedap nie

nur anis said...

wahh..macam best je..

etiey.com said...

macam menarik tp lom pernah cuba...

eB ezrin said...

pergh. best eh? :)

wahida said...

pegi jgn tak pegi...

Norazrani Maamin said...

nampak menarik..mesti ibu izwa terharu kalu izwa bwk mkn kat sini..

pssttt...akak tag izwa utk GA nie:

http://adzraonong.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

Kakzakie said...

Makan dulu dgn anak-anak kalau ok hmmm... apa lagi bolehlah pakat-pakat adik-beradik. Kakak tak dapat pergi jauh huhu...

fiza said...

Beli...jgn tak beli, nampak sedap² makanan tu ☺☺

♥ Wina ♥ said...

weeee menariknye izwa!

ingat nak beli utk celebrate anniversary nanti...ai check it out dulu ek

p/s; pernah jgk 2-3 kali ajak hubby gi lookout point nie, nk sgt gi atas tue :-)

♥ Wina ♥ said...

izwa dear,

cer tgk kat website dia tang discussion tu..ramai mcm x puas hati jek dgn offer nie hurrmmmm

takut pulak nak beli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang