thumbnail

Tuesday, December 27, 2011

Rumah Baru Mood Baru!

Cantik kan rumah baru saya?Haa..ni seempena nak sambut tahun baru berserta dgn mood serta azam baru!(padahal azamku bkn tiap tahun baru tau tapi berazam setiap hari..hehehe...)

Oh hoooo...mood masih lagi dlm mood bercuti sebab masih lagi mencari melihat menengok gambar yang super duper bnyk giler...Giler tak giler ade 532 keping gambar koooo...jenuh pilih!

Tapi pre gambar sekeping ek...

Atan&Co Family

Ape pun nak ucapkan jutaan ribuaan ratusan terima kasih pada cik kumbang kerana membuatkan rumah akakmu ini semakin cantik & menarik..juga..kerana membuat sesuatu sehinggakan muncul kembali follower aka kawan-kawan akak yg hilang itu!Seriuuss terkejut terharu terkedu ter semua nyer dgn apa yang kau buat ni dik...

Korang-korang skrg ni cik kumbang ade buat contest hadiah nyer template pilihan or template yg korang idamkan sendiri jadi ape kater korang join mane tau ade rezeki korang bleh dpt template yang cantik itu...(template ikut ape yg korang nak pendek kate ape yg korang lukiskan itu yg cik kumbang akan design kan)


nota kaki : kalau korang nak tempah kat cik kumbang pun bleh.harga pun mampu bayar :)

21 comments:

eB ezrin said...

tahniah yer :)

mrs puex said...

hehee...santekkk..berseri2..same tema ngn gamba ramai2 tuh pink itam..nice!!

MrS. F!zA said...

cantik banget.ahak ahak

cik kumbang said...

sma2 kasih akak comel :)
#tq sbb promote contest tu wink3~ :D

Ati Masrif said...

berseri2..

kak ati mmg suka color pink :)

Pok Amai-Amai said...

Wow! Ramainya ahli keluarga. Event kat Janda Baik tu ke?

♥ Wina ♥ said...

sangat² cantik rumah barumu ini :-)

cheqna said...

comel umah baru akak ni =)

IDAZS said...

cantik!!!!!

wowww! ramainya ahli keluarga, best!

kayzie said...

Cantik banget kak..dh buka smula tmpahan ek?

zaidah said...

cantik.....suka tengok......

Eye_nee said...

Ramaiii sungguh ahli keluarga...seronoknya dapat berkumpul mcm ni...

CikPuanHaLia said...

Bestnyer dapat berkumpul ramai2 macam ni. Sure raya pun belum tentu dapat jumpa semua cam ni kan..

Farah Shamsudin said...

wah! sangat cantik rumahnyeee...

Rahmah Ram Ram said...

seronoknya..ramai ahli keluarga..Alhamdulillah.
Btw cantik rumah baru ye, tahniah ;)

ashra said...

cantinya..pink hitam...
suka2..terer la cik kumbang daatkan balik apa yang hilang.
pape nanti leh roger2 izwa..

meriahnye....tak sabar tgk gambo seterusnya

:: Mrs.Eady :: said...

@eB ezrin

TQ sis.. :)

fiverul wan said...

comel comel..
masih dlm mood bercuti ke? :)

fiza said...

Bestnya dpt berkumpul mcm nih.

Cantik umah barumu ini.

ieda said...

adoiii x menahan umah baru
warna background lebih kurang rumah cik kumbang

akak rasa dia memang suke warna nie lah .. warna cute !!! :)

Arina Shamsul said...

omaigad..omaigad..aku nak pingsan..aku nak pengsan..cantiknya belog ini..hahaha..lol*sila jangan hairan,sy mmg sll ober xcited begini bila jumpa yang comel2..ahaks.*

dah follow sini..
jemput datang blog ye..
entri ni khas untuk awak..
http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/01/kata-alu-aluan-untuk-kamu-yang-comel2.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang