thumbnail

Wednesday, December 07, 2011

Rupe nyer si dia... :)


Rupe nyer si dia...meneropong sekali sekala di sini...
Rupe nyer si dia...ambil berat juga pasal keinginan saya ini...
Rupe nyer si dia...cuba memenuhi kehendak saya yg menggila ini...
&
Rupe nyer si dia sentiasa sayang saya dlm diam-diam walaupun amat jarang sekali menunjukkan sayang itu...
(sobsobsob..kdg-kdg smpai rase dia dah tak sayang dah sebab cool sgt..hehe..biase la sesetengah perempuan kan suka fikir merepek mcm nie..hahaha..aku la tuh!)

To si dia : takyah nak layan sgt keinginan kemahuan b yg membuak-buak ini kerana kdg kala ini cuma sekadar keinginan dan fikiran yg diracuni oleh nafsu, bukan kemestian utk dapatkan nyer sebab kdg kala hari ni rasa nak ini esok boleh jadi nak yg itu pulak..hahaaha...

Again..ini sekadar keinginan yg tak semestinye utk didapatkan okey darling?


nota kaki : b tau abg sdg buat yg terbaik utk kita & b hargai sgt usaha abg tu..dah cukup bnyk kasih syg abg berikan pada b & anak-anak cuma 1 sahaja b berharap,abg jgn berpaling pada yg lain...
(kalau tak b kapak nanti!hahahahaa......luv u abg!)

30 comments:

bujal X said...

la~~kalau abang nak tunaikan impian tu apedehal~~rugi kalau tak sambar~~keh keh~

Kakzakie said...

Dlm hati meronta-ronta nak lagi, nak lagi. Bagilah bang berapa banyak sekalipun hahaha....

IDAZS said...

hahahahahha, keinginan mmg sentiasa membuak-buak ;)

daku si dia pun suka baca juga. adalah beberapa perkara yang dia tak izinkan aku coretkan.

hihihihihih (saya yang menurut perintah)di rumah dan pejabat :)

Zana Adieyza said...

biasalah perempuan.. keinginan tu mmg macam2.. hihihi..

Reena said...

wlaupn keinginan bermacam2..kasih syg dn kesetiaan jugaklah yg paling sgt2 dhrapkan oleh perempuan@isteri... :))

Hanis Azla said...

kasih sayang yang ditunjukkan dalam diam itu lebih bermakna.. tp kita ni suka kalau ditunjuk kan izwa..

izwa, utk pakej uss di new york hotel tu, boleh call terus sbb dkt web site mmg takde information pasal tu.. boleh minta quotation dulu.. 07-3312842 boleh tanya ttg pakej tu.. harap2 ianya membantu..

ashra said...

izwa,
samalah hubby saya.pantang saya cakap sket.bukan niat nak mintak pun.kadang2 just nak crita kita suka ini.nak ini.

die akan diam dulu.tau2 bila ada rezki,die baginye kita..

kadang2 risau gaks,menuyusahkan die je kan.. =p

Fara said...

..kapak tang mana tu? Hiks~

ayu said...

HEHE.......SO SWEET LA KORG..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

pompuan cakap je xnak.. kalau laki dh bagi, berjoget2 amek.... hahaha

mamyharraz said...

sweetnya husben dia baca blog isterinya :)

:: Mrs.Eady :: said...

@bujal X

en.bujal : hikhikhik..kalo bagi amik ajek!kekekek...

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie

kak zakie : hahahahahaa....hati mesti mau kak! :D

:: Mrs.Eady :: said...

@IDAZS

ida : hahahahaa.....nafsu naga beb!

:: Mrs.Eady :: said...

@Zana Adieyza

zana : hehehhe..itu la kan..kasut la beg la make up la ntah ape ape la lagi...:)

:: Mrs.Eady :: said...

@Reena

ye betul..kesetiaan yg penting tuh!

:: Mrs.Eady :: said...

@Hanis Azla

kak hanis..pendek kater romantik dlm diam!heheheh...

btw..izwa dah save no tu..tq ye kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ashra

ash..itu la rase mcm susahkan dia jek...

:: Mrs.Eady :: said...

@Fara

kapak leher!hahhahaa.....:D

:: Mrs.Eady :: said...

@ayu

ayu..sweet sweet rock!kekekeke...

:: Mrs.Eady :: said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

top..kalau dpt mmg cak pong cak pong ar!rezeki beb!hahahaha....

:: Mrs.Eady :: said...

@mamyharraz

hehhehe...sweet dlm diam tu :)

eB ezrin said...

sweetnyer ":)

[PCL] said...

dlm diam..kekadang tindakan sisuami adalah sangat ikhlas dari dalam hatinya....pcl selalu buat cmtu kat my wife..cuma dia je kekadang wat tatau..huhu....eh salam singgah dari pcl.

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau abg bagi apa salahnya.. kan B?? kekekekeke

MrS. F!zA said...

hahaha ganas tu kapak..ekekek

:: Mrs.Eady :: said...

@eB ezrin

hikhikhikhik...rock kapak sweet kak!:D

:: Mrs.Eady :: said...

@[PCL]

hai..selamat berkenalan :) kalau lelaki dah ckp mcm tu lagi la bertambah suka kat hati ni..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

hhahahaa..kalo abg bagi ai amik jek!

:: Mrs.Eady :: said...

@MrS. F!zA

kekeekekekee.....ganas ganas manje :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang