thumbnail

Friday, December 02, 2011

Salam Jumaat..



Cantik kan keindahan ciptaan Yang Maha Esa...?
Subhanallah....Maha Suci Allah...


nota kaki : takde entry berkenaan labuan kerana kami sibuk berkenduri kawin adik iparku...

12 comments:

Anum said...

cantiknya

♥ Wina ♥ said...

waaaaaahh rindu nak naik plane lagi :-/

Pijot said...

cantikkkkkkkk

abah khalisha said...

Cantiknya..Subhanallah
Perkara yang Biasa Dilakukan oleh Perempuan Bila Putus Cinta

~ yus ~ said...

wah! memang cantik!

Izwa tukar url ya?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. best ny.. sy xpernah berpeluang naik aeroplane lg... :(

ashrafi said...

Assalamualaikum.

Subhanallah, sangat indah. Saya juga bercadang mahu masukkan gambar-gambar pemandangan indah sepanjang jalan menuju ke Ranau dan semasa berada di Tanjung Simpang Mengayau.

aimaniman said...

cantiknya.. akak x sompat nak snap gambar masa 1st time naik flight gayat semacam je pastu 'takut' sangat ngan pramugari.. dok diam jee..

fiza said...

Cantik, tak pernah lafi naik flight.

p/s: daku tak bley bukak blog mu lah. Page not found. Mungkin sbb dah tukar URL blog. Ni pon masuk through komen kat blog fara.

Gen2Merah said...

subhanallah... milik Allah apa yang ada di langit dan d bumi... Mengagumkan kecantikannya..

aizamia3 said...

cantik dan luas pemandangan.. ;)
dah lama tak naik kapal terbang tapi tiap kali naik mesti ketaq lutut.. hehehe..

ieda said...

semua ciptaannya adalah indah .. tapi hamba2nya yg membuatkan ia jadi x cantik huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang