thumbnail

Monday, December 12, 2011

Sedap & Kurang Sedap!


Yang Sedap!!



Masam manis sedap gilak okey air nie...kitaorg beli sampai dua kali..hehehee...

Yang Kurang Sedap!
 (for me je la ek..korang tak tau ar..nak tau sedap ke tak try ler)



Agak berlemak & tekakku tak berapa nak suka dgn yang ni..tapi tgk anak-anak duk bedal sampai licin sedap la kot bagi diaorg..hehehe..oreo beb mane bleh bdk-bdk tak suka.. :)


nota kaki : tekak tak berapa nk selera skrg ni...aduhaii....

14 comments:

Kakzakie said...

Betullah.. budak-budak mana tak suka oreo. Kita mesti suka yg masam-masam manis...macam lega gitu kan...:)

Tina Othman said...

nyum, kalau saya dua2 pun suka, take care dear =)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha.. am tekak saya ni, sume benda leh terima kak.. haha

azam said...

yum²...memang sedap...saya pun suka

Yan said...

sedap nyaaaa..

IDAZS said...

tak pernah rasa lagi, lama dah x g kfc..tp rsanya suka yang masam2 manis kot..wajib dicuba ni !

ashra said...

haa..nape tekak tak brape nk selera tu?
hehe.kot la ngidam sbnrnya ke kan..

MataHati @ MH said...

yg berlemak itu membantu menambahkan berat badan.. cuba mkn asam.. mana tahu kot2 nanti mengembalikan selera mkn

ayu said...

alaaaaaaa..dua2 ayu suka..hehe

ct rahani said...

sy suka yg oreo tuh.. yg lain lum penah try lg..

Golden Rose said...

tak penah tgk pun air ni...nampak sedap je

aizamia3 said...

tak pernah try lagi.. jangan anak2 nampak sudah.. wakakaka..

cinta03 said...

huhuhu....tertelan ayak liur tengok...cam sedap jer...

mrs puex said...

ai suka kt mocha krunch very the much..citarasa kita berlainan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang