thumbnail

Tuesday, December 06, 2011

Tukar Balik!


URL dah tukar semula kepada -  www.nurul-izwa.blogspot.com balik!!!!

Kadang-kadang perubahan tak mendatangkan kebaikkan....baru sedar!



nota kaki : tepuk dahi sendiri (daku la ni!)

9 comments:

Anum said...

yeza.......

fiza said...

Hehehehe...back to normal. Baru ingat nak save URL yg baru tu.

♥ Wina ♥ said...

saya tetap setia bersama anda ngeeeee

Fitri Senin said...

apa problem pakai url yg baru tu..?? tp btl ckp wina..kami tetap setia di sisimu

ajumohit said...

Pttla izwa lama menyepi, Umah ni bestla izwa, jgnlah pindah ;)

Tina Othman said...

kenapa nak tukar dear?

Fara said...

Kenapa mcm tu? Ok. Sy kensel plan nak indu yg lama. Hiks~

~ yus ~ said...

tukar url mmg ada kesan sebenarnya. Follower pun akan effect kan, satu lagi, ramai tak perasan update terbaru sbb belum save url yang baru. Dan bila dah tukar url, follower kena follow semula url yang baru tu baru semua jadi seperti sedia kala, tak gitu.

ashra said...

hehe..klakar la izwa ni..
betul2..
saya sejak hilang bloglist tu..
ishh..rasa geram je...rasa malas nak buat pape mencantikkan blog..

keke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang