thumbnail

Thursday, December 01, 2011

Tukar?


Teringin...terpikir...nak tukar URL blog nie..tapi takde idea...
Rasa mcm tak best guna name sendiri..hehehee....

Any idea for me kwn-kwn?



nota kaki : sakit kepala hari ni sebab asyik tgk kalendar & jam yg bagaikan terhenti!
nota kaki lagikk : ku takde idea nk komen kat blog kamu semua hanya mampu baca & senyum sahaja!
kerana...mata ditempat lain hati ditempat lain & pemikiran ditempat lain!aduhaiii......

7 comments:

fiza said...

Daku pon nak tukar sbb panjang sgt tapi no idea gak...camno tu.

aimaniman said...

salam kenal dan salam folo sini
bab nak tukar url blog ni, akak pon rasa nak tukar tapi x reti dan x yakin nak tukar ngan nama apa yg lebih mesra ngan pak google tu kan.. baru tiptop blog, tau cam na,bleh ajar akak...

aizamia3 said...

takde idea yang boleh membantu.. keadaan lebih kurang sama dengan kamu.. ;)

ashra said...

a'ah la..
saya pun guna nama sendiri.tak besh.....hehe

Krsty Pinky said...

saya gune nama tipu...nak jugak tukar...tapi blom ada kerelaan nak tukar lagi..hahaha~

♥ Wina ♥ said...

owh URL baru..patutlah :-)

eh, ai dah 3 kali tukar URL tapi masa tu x pandai nak import blog lama tu ke URL baru mcm izwa nie so isi kandungan URL lama semua dah xde...kesiannnn :-(

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

mesti dah bosan ngan url lame kn... haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang