thumbnail

Friday, January 28, 2011

TQ kwn..




Ni lah header baru ku....
Dari dulu nak belajar letak header ni tapi tetap gak tak reti tapi disebabkan ada yg sudi share ilmu ni berjaya jugak diri ini..Hehehehe...biar lambat asal berjaya kan kwn-kwn?

Oh...jutaan terima kasih pada Mama Balqis sebab sudi ajar kwn-kwn yg lain.
Pada yg nak belajar jugak sila ke sini.

:: Kecewa + Gembira ::


Smlm mendapat perkhabaran kecewa dari en.hubby..
Huhuhuhu..tak jadi pegi Mersing!Huwaaa.....
Melepas ku nak pergi belah-belah sane.Jgn la terkejut ku ni teringin nak jalan belah sane sebab ku tak pernah sampai area Utara,Selatan & Pantai Timur nie.Last skali pernah jejak 5/6 tahun yg lepas.Itu pun mase bujang-bujang.
Bak kater en.hubby 'jimat gak sebab tak jadi pegi mersing.'
Huhuhuhu...sedih!

Tapi...tapi...tapi...ku gembira sebab plan nak ke TBR tetap jadi!Hoye hoyeeee...tak sabar nak tggu hari ahad nih!Kekekeke...ini pun 1 lagi gak..tak pernah ku jejak sini jadi excited terlebih la nie.Huhuhu..mak yg lebih dari anak!Haaaiiiitt...........


CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !




kupertaruhkan!
ini!

Kami.

" Kalau saya menang RM100 saya nak beli perfume.
Sebab dah bertahun tak beli perfume nih!! "

Hahahahahaa....mcm entry lepas daaaaa....

Nak tag :
1. Wahida
2. farzly

Hadiah dia RM100 so come join la!
Tekan sini tau..

Psstt.....ni 1st time gambar kami berhitam putih di ambil kat labuan pulak tuh!

Thursday, January 27, 2011

: Tabahnya Seorg Ibu :



Hanya air mata sahaja yg mampu mengalir di kala ini..
Kerana dugaan yg menimpa seorg sahabat di alam maya ini..

Wahai Ashra, besar sungguh dugaan yg menimpa dirimu itu..
Semoga allah permudahkan segala urusanmu itu 
&
 Semoga kamu dpt menempuh segalanya dgn tabah & sabar.

 Sesungguhnya Ashra, 
Allah s.a.w takkan uji hambanya jika Dia tahu kita tidak mampu hadapinya..Dia Maha Mengetahui.

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::


Di tag lagi!
Yeay.....oleh sape lagi kalo bkn farzly
Ko tau je ek aku suka masuk contest!



gambar nyer..


Comey ke nih?Kami mmg pantang nmpk kamera!!
Hahahahahaa....

Saya join contest nie sbb saya giler masuk contest walaupun selalu tak menang!
Kekekekekekeke............

Okey nak tag : 

1. wahida
2. idazs

Jom join sebab hadiah dia SEBIJIK APPLE BERCAKAP okey..tak caya sila la join & terjah sini!!

Psttt.....aku tak kisah kalo korg menang so join la ek.

90 Sudah!



Alhamdulillah.....follower saya dah 90 org.
Tak sangka sebab niat berblog ni utk diri sendiri je pastu mula start berkwn skit-skit..
Heheehehe..ape pun saya sgt gembira hari ni sebab no ini.

Pssstt......msti korg gelakkan sbb follower korg lagi ramai.Hahahahaa....

Wednesday, January 26, 2011

Adik & Timun Nyer!


Nak tau tak?
Anak dara saya yg sorg tu suka sgttt mkn timun & carrot yg abang pulak teramattt la benci sayur!
Hahahaha...sama mcm mama dia la tak mkn sayur.Huhuhu...

Tak caya?
Tgk nih!

Nyum..nyum..

Kusyuk giler...

Kalo bawak pegi jalan la..bg je dia pegang timun or carrot sure diam je la tak bnyk kerenah!

Minum??

Hehehehe....bkn minum betul pun!
Itu tgn abah dia kepit tak bg minum. Adik minum susu mama la...hehehehe....

Tuesday, January 25, 2011

Contest " If I Have RM100~ "



Syarat2 contest ni senang je..


1) Upload pic barang yang anda idamkan. 

Nak nie....bleh tak??


RM90 sahaje...Dari Blog sini.

2) Nyatakan sebab anda mahu kan barang tersebut.

Nak sgttttt benda alah nie sebab kalo ikutkan dah dekat 5 tahun (masuk thn ni la) ku tak beli perfume!
Huwaaaa...last skali beli perfume kawin, itu pun dah 3 tahun lepas abis dah.
Bkn tak nak beli lain tapi ade je benda menghalang tiap kali ade duit lebih bile nak beli perfume nie!Huhuhu....sedih!
Soooooo...kalo ado RM100 akan ku beli or mintak benda alah nie.
Hihihi...bleh ke?bleh ke?bleh la tuuu....

3) Follow my blog aunimiyukie ( nak ramaikan kwn2 ) : dah follow.

4) Buat entry tajuk " If I Have RM100~ " : sudah.

5) Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni : siap.

6) Tag pd 3 kwn yang lain.

3. idazs

7) Jangan lupa tinggalkan comment n link anda slps itu.. : sudah!

Dinasour ke Rasaksa?


Rase nyer cuti raya cina ni nak pg tgk Dinasour lah atau lebih dikenali dgn panggilan raksaksa oleh Syahmi!
Agak-agak ramai tak org nnti time cuti-cuti tu?
Huhuhuu...malas la nk bersesak dgn org!Hahahahahaa.......
Sebab raya cina ni kami tak kemane-mane.Jadi kami rancang nak pegi tgk Dino Alive ni kat PSN.
Tgk blog org lain semua dah pegi takkan kami org KL sendiri tak pergi?
Rugi owww...bkn selalu dpt tgk benda-benda mcm nih!


Nak senang lagi?


Atau sila la terjah web PSN utk keterangan lebih lanjut.
Tiket pun tak mahal sgt.

Sooo..ape lagi?Jom kwn-kwn!

Kira..kira...kira...jgn tak kira!


Saya sgttttt sgttttt tak sabar nk tunggu hjg minggu ni.
Kenape??
Saya nak pergi kenduri & terus bercuti bersama keluarga kecil kesayanganku!
Tak sabar tahap nak packing kain baju je hari nih!
Hahahahahahhaa...padahal nak gerak hari sabtu pagi.

Ow...nak pegi mane??
Saya akan ke Mersing selama 2 hari & terus bercuti ke Tiara Beach Resort sehingga hari selasa!
Ni semua sebab godaan Kak Jah a.k.a Wahida & Mek Jah a.ka. niezzareena yg pegi TBR tahun lepas.
Korg tak caya?Sila terjah kat entry diaorg yg lepas mase pegi TBR tu..
Ya ampunnnn amat la tertarik menarik menawan tertawan diri ini!!
Sila la terjah ye!

Oh..kira kira kira masa...pangkah pangkah pangkah kelender dah ni!
Hahahahahahaha....


Korg takyah jeles sbb nyer aku nie jarang pegi jln jauh-jauh nih tapi skali pegi memang jauuuuhhhh!!

Monday, January 24, 2011

Naik Taraf?


Hari ni saya ke klinik..bkn sakit teruk sgtttt tapi migrain saya dah berlanjutan selama 2 hari.
Mkn ubat tapi tak hilang pun!
Issshh...dari sebijik ku mkn lagi sebijik.
Tak jln jugak...last-last pg jmpe doc balik then doc bg ubat naik lagi 1 taraf!
Haduii...dari 275mg ke 550mg kekuatan ubat itu!
Huhuu....ingt lepas bersalin makin kurang rupa nyer makin teruk la pulak.

Dari ni

Synflex 275mg

naik taraf ke ni

Cafergot 550mg


Doktor kate mgkn sebab ku stress, tertekan, tension or myb tak cukup tido.
Tapi semua ni biase la dlm hidup kita.
Betul tak?

Ape boleh buat redah je la!

pstt...gambar dlm blog ni smua ehsan dr pakcik google okey..:D

Al-kisah anak ku ini!




Hah...agak-agak ni fanatik tahap ape nie?
Hihihihi...dr yg kenit sampai yg besar.Tinggal yg tinggi abah dia je tak boleh nk beli!
Hahahaha...ala yg kat kedai kat Chow Kit tu la..yg tepi jln tuh!
Oppss..pada sape-sape yg tau la kedai tuh.

Huhuhuu....segala mak nenek semua otomen daj nih!
Dari baju,seluar,sweater,suar dlm,stokin,pensil box,kaler pensil,buku,botol air...ape lagi semua otomen lah!
Cd cerita tak payah cerita laaaaaa...........bleh buka kedai sewa cd otomen la bnyk nyer!

Tapi...tapi..tapi..nak bgtau nih ade 1 lagi yg terbaru!
Tgk nih!

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Hah!Hp BB ko!
Hahahahahaha...otomen pun nak pakai BB gak ke??
Syahmi oh Syahmi..anak lakiku sorg nih!

Friday, January 21, 2011

Aku Pelik Sgttt!!



Aku pelikkk laaaaaaaaa....nape Russian Federation dtg sini?!
Aikksss...dari mane nie?
Pelik laaaa.....!

Ni pun aku pelikkk...diaorg pandai ke baca bahasa melayu nie?
Aissssyyyy......kepelikkan melanda diriku mengenai RUSSIAN FEDERATION nie..
Tolong...tolong....tolong hilangkan kepelikkan aku nie!

Contest by Me : SAya Fobia Dengan Dot Dot Dot


Di tag lagi...oleh...Farzly.
Weii...nape la ko tag aku benda nih.Ishhh...hampir nk muntah la aku nie..
Memang tak tahan walaupun tgk gambar okey!
Isyyy...la....tapi kene buat jugak la sbb kau dah tag aku.
Heheheheh..


Okey okey...

Aku fobia dgn nih!

Ular!!!

Isyy....aku fobia sebab pernah masuk rumah & aku yg nmpk!!
Huwaaa...takutttt....!!!

Ni pun sama!

Cacing!!!

Eeeeeiiiiiiiiiiiiiiii....geli la weh!!
Nak muntah!!Sebab dulu mase aku kecik sepupu aku penah letak kat tapak tgn sejak tu mmg aku tak boleh tgk binatang nieeee......eeeiiiiiii................
Aku tak sukaa sebab geli laaaaaaaaa...........ntah la...geli laaaaaa..!!!!

Yang ni pun sama!

Lipan!!

Ya allah....aku mmg takutt ngn binatang semua kat atas nie...Kalo jmpe ke nmpk ke mcm nak nangis laaa...
Benci laaaaa...eeeiii....geli laaaa.....yarrkkk!!!!Terbayang-bayang dia merayappp..Arrggghhh....

Nak tag sape nie...haduiii laaaaa....

2. e.d.y
6. nieda
8. wahida

Okey buat la korg...aku nak pegi muntah!!

Wednesday, January 19, 2011

JOM GEGAR BLOG


1st time nak join nih!
Ntah nyer..sebab org join aku pun join skali!
Hahahahahah...ape lagi jom la ramai-ramai!
Click je kat banner nih.


25 Things About Me..


25 Things About Me.


Ditag oleh Kak Liya. Tq kak..
Okey sedia.....mula!!Kekekekeke....

1.. Dah kawin okey...dgn suamiku yg dikasihi..serta mempunyai anak sepasang.Alhamdulillah syukur..
2.. Anak ke-2..eh sama dgn hubby laaa...Hihii..buat-buat terkejut plak!Ahaakkss....
3.. Family panggil saya - adik walaupun saya ada adik.Hahaha....adik la sgtttt....
4.. 14/02/2011 ni genap 7 tahun saya mengenali hubby ku..

5.. Paling benci sayur!!Huhuhuuu...ampunkan mama anak-anak sebab susu kamu takde rase sayur..

6.. Orang KL...jati KL la ni walaupun belum pernah teroka 1 KL.Hahahaa...

7.. Mak mertua org Labuan & Abah mertua org Johor.

8.. Jodoh saya dekat jek...jumpa 1 bangunan kat tempat keje.Kekekekeke....jenuh bercinta dgn org jauh dpt org dekat.Opsss....lupakan kisah lama pleaseee...

9.. Lahir pada 09.09.1982...ye ye..saya dah tua...hahaahaha....

10.. Saya seorg yg cepat marah tapi cepat sejuk....

11.. Sensitif ke?Rase mcm tak tapi tak sure la pulak....ye kotttt....

12.. Sangat suka shopping...tapi nak tinggalkan dah acara ni utk kehidupan kami sekeluarga.

13.. Sangatttt suka berjalan melancong walaupun jarang skali dapat pergi berjalan..Heheehe...

14.. Sgtttt sgtttt fanatik dgn tv.I love Bones,Csi,Criminal Mind,NCIS..etc....hahha...yg ni laki aku tak berkenan sgt okey sebab dia tak dpt tgk citer lain kecuali kalo ada bola..

15.. Sggtttt suka mkn tapi skrg ni tgh diet...sory fastfood...

16.. Tak suka kemas rumah or lipat kain...huhuu...sory tapi suka sgttt basuh pinggan!Tapi terpaksa buat okey...sebab nyer kang laki aku cari lain pulak!

17.. Suami saya sgtt la pendiam & cool person...jarang skali marah..jarang ke tak pernah nie?
Hmmm...ape pun i love u lah abg..

18. Setiap hari saya akan ke taska pagi & tengahari utk susukan anak.Ye..saya fulltime BF.

19. Suka sgtt tgk wayang...tapi dah dekat 3 tahun 7 bln dh tinggalkan..last pegi 26.06.2007..(1 hari sebelum bersalin & tak sempat tgk Transfomers.Haahaha...ingt tarikh sbb transformers kuar 28.06.2007)

20. Suka sgt mkn spagetti lagi-lagi kalo Secret Recipe & Pizza punyer..huhuhu...diet please!

21. Suka dgn lagu Britney Spears,Celine Dion & Mariah Carey...tapi layan gak lagu lain!

22. Saya fanatik dgn David Beckham..dulu laaaa...skrg dah kurang dah tapi skrg ku layan game MU jek...Hehehehe...

23. Happy bila tengok anak-anak gelak-gelak main bersama.

24. Saya suka berkawan..dan mudah berkawan dgn sesiapa saja.

25. Saya seorg yg sgt berdikari.

Eh eh.....dah abis ke?Hmmm...nak tambah smpai cukup bleh?
Hahahahha....ni org yg giler dgn diri sendiri!!


Syarat tag ni kena tag 25 orang. Hah?!Banyak nyer kak....alahaiiiii.....
Adikmu ini cuba la ye tag...

 2. maz-naz
4. e.d.y
6. idazs
8. nieda
9. fataka
15. farzly

Okey okey...ni semua aku amik random okey..no tu bkn la ape pun sekadar no jek..ni la name-name diantara nyer...yang lain kalo nak amik sila sila la amik ye..sila la amik..sila la buat sebab kalo tak kenal maka tak cinta walaupun dah kenal still tak boleh bercinta!
Hahaahahaha...haram okey sesama perempuan or lelaki sebab ku dah kawin!
Kekekekekek......

Saya Sudah,Anda Bagaimana?


Saya sudah ambil insurance anak-anak..
Anda bagaimana?

Tapi yg pelik nyer..kami yg takde insurance sendiri!
Entah kenape ye..Hmmm....
Myb next time.....kot!

Sufiya sudah..Syahmi punyer esok pulak.


Utk setahun terus.
Insyallah..ini utk medical & education anak-anak.
Manelah tau waktu-waktu kami tiada, atleast anak-anak ada backup.

Saya sudah,anda bagaimana?

Tuesday, January 18, 2011

"Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool"


Ditag lagi..lagi..lagi..& lagi..



Inilah dia!!

*

*

*

*

*

*

Kami


Nak tag :

1. Idazs
2. Wahida
3. Niezzarenna

Sila la hamikkk....click sini sini sini!

Warisan Rimba


BW yg menghilangkan resah aku!
Ishhh laaa.....mcm nk pegi je hjg minggu nih!
Mama Zakwan oh mama zakwan tq sbb buat entry psl Warisan Rimban NIE.
Walaupun saya nie org KL tapi mmg saya tak pernah tau psl nie.
Buat malu jek!!Hahahahahaa......
Tq tq tq tq tq tq again!

Eh..kwn-kwn sory...
Ape yg ku merepek nih!
Ishh...ni kawasan mandi manda kat belakang Zoo Negara nie.
Wahhh...cantik nyer....giler ar!



(gambar amik dr pakcik google)

Tak caya lagi tgk sini la..
Percaya laaaaaaa...
Sini pun bleh tgk gak walaupun takde gambar.

Isy..mcm nk pegi terjah je nih.Syg oh syg jom kita pegi bwk anak-anak!
Kekekeke...

Sgtt Stress...



Sgttt stress dgn org yg kuat mengarah!
Sgtt stress dgn org yg tak paham org lain!
Sgtt stress dgn org yg tak pedulikan hati org lain!
Sgtt stress dgn org yg tak nak faham perasaan org lain!
Sgtt stress dgn org yg pentingkan diri sendiri!
Sgtt stress dgn org yg asyik menekan org lain!

Sgtt stress dgn org tu!!
Siang mlm aku stress dgn org nih!!

Monday, January 17, 2011

My Hardworking Child/Children Contest


Di tag lagi...lagi..& lagi..


&
 gambar nyer..


Sgtttt la rajin tolong abah dia bila abah dia cuci kereta sebab Syahmi ni memang suka sgttt main air!

Nak tag : 
1. Wahida 
2. Ayukhairy

extreme makeover from kenitchiko


Di tag lagi untuk contest nie..

extreme-makeover-from-kenitchiko

gambar nyer  

gambar sebelum

gambar selepas

1st time bermake up sebegini lawa..kekeke..perasan la pulak!!
Biase mmg tak make up sebab tak reti okey....

nak tag sape ek :
1. wahida
2. niezareenna
3.ayukhairy
4. idazs

Kat sini tau :

Monday Blues..


Hari ni tersgttt la mengantuk..huarrgghh...
Dah la kene jaga kaunter hari ni lagi la menambahkan derita aku kat sini..huhuhuh...
Giler sadis la mengantuk nih!

Bleh tak kalo nak..


ZzzzzZzzzz jek....

Friday, January 14, 2011

Contest Kids & Cartoons




Gambar nyerrr..

Ultraman.

Name anak : Syahmi Irsyad Bin Suhaidi
Kartun kegemaran : Ultraman!!
Tarikh Lahir : 27.06.2007
Umur : 3 thn 3 bln.

Sape nak join sila la ye..sini!

Thursday, January 13, 2011

BW yg hilangkan resah aku!


Nak hilangkan bad mood aku ni, ku BW la semua blog list yg ado kat dlm list aku nie..
Alih-alih....ade la yg membuatku tersengih.
Wah dah chill lah!
Mula-mula kene mintak izin tuan tanah dulu sebab nk copy. 
Biler tuan tanah nyer fathaka dah izinkan ku ape lagi dgn pantas la buat entry nih!
Hehehehe...sharing is caring okey.

Okey la baca je lah!


Percaya ke tak terpulang..tapi kalo boleh jgn buat laaaa kalo tak ada yg mkn penyepak pulak.
Kekekekeke....lawak btul lah kenyataan ni.
Betul ke tak nak kene try ke?
Hahahahaha....haduiii.....

Bad Mood!



Hari ni tersgtttt bad mood.
Bad mood sebab marah pada diri sendiri..
Sebab nyer salah diri sendiri..
Mcm mane nak chill balik nih?Hmmm...
Nasib la radio ni dendangkan lagu SENYUM..
Boleh ke aku terseyum hari ni?Hmmm...

Hari ni saya termampu utk berdiamkan diri sahaja...
Untuk tenangkan diri sendiri...

Anak-anak....


Hati ni mcm terpanggil pulak berbicara psl anak nie lepas baca entry kak melur.
Tajuk nyer pasal anak mengamuk...

Kebiasaan nyer anak-anak akan mengamuk bila dia tak dpt ape yg dia tak kira la ape benda yg dia nak!So far Syahmi memang dgr ckp saya lebih dari abah dia..Eh eh....ke sebab dia takut dgn saya?Hehehe...
Adakah sebab saya garang dari abah dia yang bnyk bersabar & tak pernah marah?Hhhmmm....entah....

Kalau pegi kedai biasa dia nak lebih dari 1 tak kira la cd ultraman ke biskut-biskut ke dan saya selalu bagi dia 2 pilihan sama ada beli 1 or jgn beli terus.Dia akan ambil 1 je la tapi bila dia pegi kedai dgn abah mesti ade lebih dari 1 brg or makanan.Hmmm....

Alhamdulillah Syahmi ni jarang mengamuk kat luar kalau tak dpt ape yg dia nak dia cuma akan menangis & minta abah dia dukung dan kami tak pernah gertak or tinggalkan dia kat tempat tu sebab saya pernah tgk ada parent yg dgn selambe je tinggalkan anak yg tgh mengamuk kat dlm kedai!
Isshh....no no no!Saya takut anak saya hilang saya takut org culik anak saya...Jgn sekali-kali buat mcm tu sebab anak ni tiada gantinya...

Ape yg saya belajar dr en.hubby...kita perlu bnyk bersabar dgn kerenah anak & sentiasa perlu ckp or terangkan elok-elok kat anak insyallah anak akan dgr ckp kita...Skrg ini je pegangan saya..

Hero Kesayangan Kami

&

Puteri Comel Kami.

Mereka inilah cahaya hidup kami..kegembiraan kami...
Ya Allah Ya tuhanku aku bersyukur padaMu kerana kurniakan kami anak-anak yg comel ini..
Alhamdulillah...

Wednesday, January 12, 2011

:: Jom Join! - Contest Into The Mirror ::




Gambar nyer..


1. Saya dah follow.

2. Entry dah buat

3. Cerita nyer..saya di tag oleh Farzly & kalo nak tahu ini la 1st TIME saya ambil gambar sendiri melalui CERMIN okey.....mcm pelik pun ade mcm susah pun ade!Kekekekekek....giler nk tergelak amik gmbr sndiri tak tau mane nk tgk cermin ke nk tgk hp tuh!

4. Banner dah letak.

5. Tag 3 org :
** Wahida

6. Dah letak entry dah!

Air Asia Terbabas!





Gambar Ehsan - google


Pesawat AirAsia terbabas-kosmo

KUCHING – Sebaik-baik sahaja pesawat AirAsia mendarat, percikan api terhasil lantaran geseran yang berlaku antara sayap kanannya dengan landasan. Ruang kabin pula dipenuhi asap.
Bagasi yang diletakkan di ruang simpanan bertaburan. Lebih cemas lagi apabila penumpang dan anak kapal langsung tidak diberikan bantuan ketika mereka lari di padang berlumpur sebaik pintu pesawat dibuka.
Pengalaman ngeri pukul 10.02 malam kelmarin itu begitu mencemaskan buat 124 penumpang dan enam anak kapal pesawat jenis Airbus syarikat penerbangan tambang murah AirAsia yang tergelincir dan terbabas dari landasan sewaktu mendarat di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching (LTAK) di sini.
Kejadian berlaku sewaktu pesawat AK5218 dari Kuala Lumpur itu melakukan pendaratan dalam hujan lebat.
Bagaimanapun, penumpang dan anak kapal terselamat tetapi empat daripada mereka cedera.

1 lagi berita dari Berita Harian

AirAsia siasat insiden pesawat terbabas
2011/01/11

KUALA LUMPUR: Syarikat penerbangan tambang murah, AirAsia, akan melakukan siasatan dengan Jabatan Penerbangan Awam (DCA) berhubung kejadian pesawatnya yang terbabas ketika mendarat di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching (LTAK) semasa hujan lebat malam tadi. 

Menurut satu kenyataan AirAsia hari ini, laporan awal mendapati darjah penglihatan ketika itu adalah cukup baik untuk melakukan pendaratan.
Juruterbang berjaya mengawal pesawat untuk berhenti dengan selamat dan melaksanakan pemindahan penumpang selaras dengan prosedur operasi standard syarikat.
Semua 123 penumpang pesawat penerbangan AK5218 dari Kuala Lumpur dipindahkan dengan selamat. 

Empat penumpang mengalami cedera ringan dan dirawat di hospital untuk pemerhatian sebelum dibenarkan keluar. 

Penerbangan AirAsia dari Kuching yang terjejas akibat insiden itu adalah AK6036 (ke Kota Kinabalu - 6.10 pagi), AK5203 (ke Kuala Lumpur - 6.15 pagi), AK6562 (ke Bintulu - 6.20 pagi), AK6526 (ke Bintulu - 8.35 pagi) dan AK5201 (ke Kuala Lumpur - 9.35 pagi). 

Penerbangan lain yang terjejas adalah AK6673 (ke Singapura - 9.50 pagi), AK5843 (ke Johor Baharu - 10.30 pagi), AK6546 (ke Miri - 11.10 pagi), AK5205 (ke Kuala Lumpur - 11.55 pagi), AK6505 (ke Pulau Pinang - 12.20 tengah hari) dan AK5207 (ke Kuala Lumpur - 1.55 petang). 
Penumpang AirAsia yang terjejas akibat penutupan lapangan terbang berikutan insiden itu dinasihatkan menghubungi talian +603-2614 2999 dengan kata laluan 1231 10111. - BERNAMA 


Adakah?Apakah?
Air Asia akan buat promosi giler-giler selepas ini utk menaikkan kembali imej nyer?
Kita tunggu!


Huhuhuhuu...takut la pulak nk naik kapal terbang!
Dah la umh mak mertua kat labuan..ditambah lagi saya ni mmg fobia nak kapal terbang walaupun tiap tahun naik kapal terbang tapi ketakutan tu masih lagi tak dpt diatasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang