thumbnail

Monday, January 30, 2012

Akulah Juara AJL Yg Sebenar Nyer!


Tak caya?Percayalah!
Sebab saya adalah Juara Anugerah Just Like & Share kat Fb mase contest yang dianjurkan oleh My Minimuffin tahun lepas..hehehehehehe....

Alahai bukan dapat kete atau duit 35k la menang nie..Setakat menang Kek Pavlova je tapi kan kek ni memang sedap gilakkk...terbaik ar!1st time rasa kek ni cuma agak manis skit la bagi kami ntah la kalo ikut tekak org lain sebab kami ni mmg kureng skit dgn makanan manis..huhuuh...eh eh ape pun kek ni memang heaven ar!Sedaaaaapp....nyum nyum nyummm...(masih lagi terbayang kesedapan nyer!)





Terbaik kan?Nyummm nyuummm!!
Korang kalau nak order kek ke minimuffin ke pegi klik je My Minimuffin.
TQ My-minimuffin (FB) / My Minimuffin (Blog) ye kerana menganjurkan contest itu & terima kasih atas kek yang sedap giler nie :)


nota kaki : red velvet kek dah rase,pavlova dah rase..tinggal rainbow kek je belum!Ade sape-sape tak nak belanje saya?or nak bagi advance kek harijadi ke..?kekekeke....saya terima je :)

17 comments:

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

cantiknya kek ni.. (telan air liur jap..) hehehe.. belum kesempatan merasa kek jenis ni.. teringin ar..

Cik Ecah said...

hahah cuci mata tgk kek sedap pg2 nihhh

♥ Wina ♥ said...

nyum nyum!

mrs puex said...

mmg best tau iwa..tp klo buat sendri bole sukat kemanisan die..mmg sedap...:D

Rahmah Ram Ram said...

sedapnyer izwa...feveret akak tu...hukhukhuk :s

Pijot said...

kannn koser tau pepagi jamu mata ai... leleh suda/... wekkk

Cho Zila said...

pernah makan bendani sedap gak tapi tak leh banyak ... tapi kalu orang bagisedapjer...

Pok Amai-Amai said...

Wah! Sedapnya! Disebabkan tak dpt nak tumpang rs, tumpang jamu mata pun jadilah eh? Ishh, teringin gak nak mkn pavlova nie....

CikPuanHaLia said...

Perghhh...bak sikit :)

Kakzakie said...

Kalau dapat kat anak-anak kakak tak sampai sehari habis di santapnya...

fiza said...

Kejam tau, pepagi dah tunjuk pavlova...nak sikit.

msredcheesecake said...

Apsal la nampak cam sedap giler ni? Haish...

ayu said...

dah pernah try masa kak sue buat...tapi, manis la...hehe

ieda said...

wah2 xhinggat duniaa nie .. sedappp nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

cheqna said...

cheqna ni kalau org tak pelawa makan kek ni pun tak terasa hati =)
nway tahniah ye mek kak =)

ashra said...

da la cantik! sedap lak tu...
menggiurkan...nakkkkkk!

pena rozie said...

Nampak pun dah sedap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang