thumbnail

Monday, January 09, 2012

Bangkok Station Ampang Waterfront

(lupakan yang sedih..mari kita bercerita psl gembira..:D)

Salah 1 tempat mkn paling best kat Ampang.


Bangkok Station Ampang WaterFront

Siakap 3 Rasa

Siakap Stim Limau (sedap giler babas ni!)

Otak Otak Seafood (Pedas giler dan paling terbaeeekkk!!)

Tom Yam (sedap jugak ni!)

Ayam Masak Merah

Udang Asparagus

Udang Sos Tiram

Udang Goreng Tepung (sedaaapppp wehh!)

Telur Dadar.

Yang dirai kan - ibu kami

Sebenar nyer adik kami la ajak pegi mkn konon-konon nak belanje tapi biler time bayar dia gelak-gelak pulak..ciss....Kami meraikan harijadi ibu kami yang ke 58 (kotttt) heheehe tak ingat la pulokk...ngeee.....

So total semua mkn RM183.Bagi kami masih lagi dlm kategori murah sb kami tambah lagi 1 jug fresh oren,nasi putih 2 dan telur dadar 1.Terima kasih pada Ayu Khairy sebab mempromosikan kedai mkn ni kat blog dia..hehehehe dpt gak tumpang mkn makanan sedap giler nie!


nota kaki : hati kini berlagu riang uuuu...alhamdulillah... :)

44 comments:

Anum said...

sedapnya
kena try nie

♥ Wina ♥ said...

boleh pegi nanti sbb dekat bangat dengan rumah SIL :-)

Mrs Lurve said...

kat sini ada satu cawangan Bangkok Station nie, memg terbaik..suka lamb chop dia

mrs puex said...

ciss ko iwaaa..

buat ai terliuq taauuu......:d

Prettywrite said...

tengok gambar pun memang tak tipu punya sedap nih..
semua pekat2 jer..tak cair..
weuuu..craving..hik hik..

ashra said...

huihh..seleranya..
lagi2 ku tengok time tengah hari gini..laaaapppaaaa...

fiza said...

Lapar....kejam tau. Bley try nanti nih.

wahida said...

meleleh tgk siakap stim limau tu...

p/s: lama tak mkn asparagus...sedapnyaaaaaa....

ayu said...

TQ izwa..hehe..aisehhh..terkomen plak..baru kata tak mau online lagi kan..hahaaaaaaaa

ieda said...

wah2 semua sedap2 .. 3 rasa .. rasa di hati ibu pasti gumbira ;)

eB ezrin said...

sedpnyer nmpk :)

IDAZS said...

siakap stim, nyum-nyummmm...

alhamdulilah, harap keriangan berkekalan ya, amin ;)

cheqna said...

sedapnya mek kak weh...

Ati Masrif said...

nampak pun sedap :)

Alin Marlini said...

memang murah dan berbaloi..

- dieyana - said...

sedapnya adik, terutama udang goreng tu, nampak rangup aje!..'adik'? eh ok2, tetiba 'adik' pula, ;-)) sebab terpengaruh dgn bacaan entri 'sabar itu indah, adik'..^__^

moga-moga hati izwa terus berlagu riang okey..insya-Allah.... :-))

:: Mrs.Eady :: said...

@Anum
harus anum!haruuuss.. :D

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥
pegi jgn tak pegii..seba sedap niiii... :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Mrs Lurve
lamb chop?ala x perasannn kalo tau mesti try jugak! :D

:: Mrs.Eady :: said...

@mrs puex
ayang..itu la tujuan utama!haahaha.. :D

:: Mrs.Eady :: said...

@Prettywrite
serius mmg sedap nih! :D

:: Mrs.Eady :: said...

@ashra
alamak ibu mengandung terliur sudaaa... :)

:: Mrs.Eady :: said...

@fiza
hahahaa..sendiri pun terliur ape citer?hahaha..

:: Mrs.Eady :: said...

@wahida
siakap tu mmg waaalllaahh nokkk!!

:: Mrs.Eady :: said...

@ayu
terbaekkk ar ayu! :D

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda
kami pun seronok kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@eB ezrin
mmg sedap kak! :)

Eye_nee said...

sedapppppppppppppp nya nampak siakap stim limau tu sis...

:: Mrs.Eady :: said...

@IDAZS
amin beb..amin!

:: Mrs.Eady :: said...

@cheqna
mmg sedap mekkk oii :D

:: Mrs.Eady :: said...

@Ati Masrif
rase lagi sedap kak..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@Alin Marlini
mmg berbaloi ya amat :)

:: Mrs.Eady :: said...

@- dieyana -
amin..tq kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Eye_nee
siakap stim limau itu yg tersedap sekali!!aduhaiii..terliur baik!

Ujang9897 said...

lauk seafood tak sedap..=)


* tq komen pasal blog berat..,dah deleted taik td..hee

Mama Ema said...

tetiba nak ajak suami belanja kat sini malam nanti..

:: Mrs.Eady :: said...

@Ujang9897
lauk seafood x sedap...ciss..jeles la ko ni ujang!haahaha..

#okey okey akak try terjah balik :D

:: Mrs.Eady :: said...

@Mama Ema
sedap akak..terbaekk ni :D

Tihara said...

salam kenal,

memang nmpak mabeles makanan kat sini :)..uihhh lapo

Pok Amai-Amai said...

Wah! Ini mmg terbaek! Kena try la mcm nie!

~ yus ~ said...

siakap stim limau tu buat akak terliur...huhu

Rahmah Ram Ram said...

tengok gambar-gambar yang Izwa post up kan ni terus lapar..terliur la pulak.

Eh! macam kenal aje kedai yang dekat atas sign board Bangkok Station ni...Izwa ada singgah tak butik atas tu? kalau free singgahla..kedai ex-officemate akak tu. "Gobok the boutique". (promot lak ye)

nieda said...

nmpk sedap sgt.. terus lapar tau

Nur-nba said...

Wah makanan semua sedap2 belaka. Seronok bila dapat berkumpul dan makan bersama ahli keluarga yang lain.. Mesti meriahkan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang