thumbnail

Monday, January 16, 2012

Jom SMS!





Joooomm....beli, sms & menang!(itu pun kalo menang la...tak menang jgn marah ai pulak!heheheehee...)

Ni kire dah abis takde kerja la ni masuk semua contest yang ado!Tapi harapan tu tak besar la...ape kan daya tuah selalu tak menyebelahi saya kan..sobsobsob...hehee...


nota kaki : taip laju-laju sebab nak setelkan keje sebelum bercuti esok!wehuuu...!! :D

9 comments:

Ati Masrif said...

nak beli ah..
kami mmg hantu maggi pun :)

Rahmah Ram Ram said...

mana tahu rezeki lepas ni ada...good luck!!

Pijot said...

ko mmg suke kan join contest.. gud luck yo.. den kureng nasib bek kalo bab contest nih

Kakzakie said...

Makan maggi tiap hari boleh juga kan. tak payah susah nak fikir menu hihi.... last menang siapa tahu kan:)

mizah said...

ohh...rindu maggi la...sejak pregnant, bf anak...tak pernah beli meggi...sedapnye..rindu! :p

fiza said...

Frust ah join contest montest nih, slalu tak bertuah ☺☺

mrs puex said...

wehuuu..mkn megi smpai lebam..:D

all the best kt sape yg msuk contest nih..hihi..

~ yus ~ said...

malas join contest macam ni biasanya. Apa pun good luck untuk izwa ya..:)

nieda said...

gud luck...kalauada rezeki x kemana.. yg penting kenarajin cuba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang