thumbnail

Thursday, January 12, 2012

Kak Ramlah Ram Ram...!


Calling For Kak Ramlah Ram Ram..


Akak.........izwa dah seminggu tak boleh masuk blog akak ni nape??
Asyik loading jekkk then biler abis loading gambr ni je keluar..yg bwh bwh tak de...loading nyer pun lame dari pagi sampai petang pun still tak boleh buka blog akak....

Kwn-kwn yang lain boleh masuk tak?Cer cuba.....nnti bagitau saya tau...

Hari tu blog si Ujang ni ha...loading dari pagi sampai ptg baru bleh masuk....so ape lagi...mmg komen abis-abis ar bgtau tak bleh masuk tapi blog akak mmg loading takat gambar tuuu jek!Adeess.......why why why??



nota kaki : musti akak ingt izwa tak pegi umh akak kan... :(

7 comments:

diana said...

BETUL LA..LOADING TAK SUDAH2..BERAT KE??KELUAR TAKAT HEADER JE.

Mama Ema said...

bila saya klik link tu saya dapat penuh..

Cho Zila said...

rasa cam der masuk semalam kot.. nanti akak try .. kenapa yerk...

Cikpuan rara said...

hmmm knp eh?

Rahmah Ram Ram said...

ha? tak boleh masuk? betul ke? pasal apa pulak tak boleh masuk eh? cuba awak try sebab rasanya takde problem akak bukak dari PC lain pun ok.

rasanya dah sebaik mungkin meringankan bebanan di dalam blog tu...huaaa....nnt akak carik jugak solution tu :)

Teruskan singgah dan berziarah ye Izwa yang lelain pun :)

fiza said...

OK jer masuk, tak der masalah.

Dalila Hamid said...

akak punya x ada masalah... berat kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang