thumbnail

Friday, January 27, 2012

Kereta Idaman Syahmi!



Ini kereta kami jumpa di Melaka mase on d way ke Segamat.
Syahmi apa lagi dituntut nyer nak kereta nih!Umakkkaiii..ingat singgit 2 hengget ke?Huhuhuhuuu...tapi sgt kagum dgn owner kereta ni sebab dlm kereta dia ni selaga mala Otomen!Serius tak tipu..dari bantal,lapik kat seat,kipas,sarung kotak tisu semua la sampai ke lapik kaki ko!Giler arr...eh eh..kitaorg skodeng mase owner kete ni masuk dlm kedai!Hahahahaha........owner ni ade 2 org anak laki!

Sudah nyer sepanjang jalan sampai ke Segamat Syahmi tanye nape tak belikan dia kete ni?
Huhuhu....lesen pun kamu takde nak oi! :)


nota kaki : bleh tak nak ngidam mini cooper?ngeee..............

36 comments:

kayzie said...

hehe..terpengaruh ngn otomen la ni..akak wat kete akak lak camtu la sure dia suka..hehe..

Kakzakie said...

Syahmi... syahmi.... kalau satu-dua ratus dah mummy beli bukan satu 3-4 buah pun boleh hihi...

Itulah anak lelaki kan:)

Tina Othman said...

owner keta ni mesti die hard fan ultraman ni

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

hehehe.. syahmi nak kete cam tu.. banyak duit woo buat kete cam ni.. tapi lau dah suka ngan otomen kan.. segalanya boleh..

ayu said...

ada gak ye keta mcm tu..hehe..owner dia mesti sungguh2 kreatif kan..ckp kat syahmi, mari menabung dulu..then bila dah besar, baru boleh beli kereta mcm ni..hehe

Hanis Azla said...

klu nak patung atomen bolehlah diusahakan yer.. he..he.. boleh aje izwa nak ngidam mini cooper tu.. kalau tak dapat pun cuma meleleh air liur aje.. he..he..

~ yus ~ said...

kuatnya pengaruh otomen.

Orang Melaka memang ramai yang keretanya macam tu. Adik akak pun, tapi bukan otomen lah, kete dia Mickey mouse, dari luar, dalam tempat duduk semualah mickey mouse. Aduhai!!!!

Besar tau belanja dia baut tu, sebab adik akak punya bukan sticker dia letak, dia upah orang lukis di keretanya dan warnakan. Tapi cantik!

:: Mrs.Eady :: said...

@kayzie kekekekeke..kalo akak buat mau melompat abah dia sb abah dia punyer kete!!hahaahahahaaa....

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie jgn kater anak laki anak pompuan tu pun dah same kak!kekekek..

:: Mrs.Eady :: said...

@Tina Othman owner kete ni ade 2 org anak lelaki ..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! kalo syahmi nak kene tggu besar la jawab nyerk an..kekekkee..

:: Mrs.Eady :: said...

@ayu ayu sebab terjumpa ni dgn laju nyer izwa snap!heheehe...

:: Mrs.Eady :: said...

@Hanis Azlahe he he..bkn anak yg meleleh air liur nnti tapi mak nyer kak!keekeke..

:: Mrs.Eady :: said...

@~ yus ~ ye la kak...bnyk guna duit kan buat menda menda mcm ni..

Eye_nee said...

hehe...syahmi kalau lah rege dia 2 henggit...sepuluh Aunty Eyenee belikan nakkk...

:: Mrs.Eady :: said...

@Eye_neehe he he he..itu la kan kalo murah 10 mama belikan! :D

ashra said...

hehe =) otomen ye...mesti syahmi taknak keluar kereta nanti

Rahmah Ram Ram said...

Bebudak nampak aje karakter kartun pada kereta mulalah ida nak kereta itu ini..dia tak tau yang nak beli kereta tu bukannya mahal..anak akak pun mcm tu gak dia ingat beli keta macam tu harga 20 hinggit kot...hahahah..tapi klaka lah kan

mizah said...

hihih...comel la kereta tu...hihihi

:: Mrs.Eady :: said...

@ashra siang mlm tido dlm kete gamak nyer ash..kekekeekeke....

:: Mrs.Eady :: said...

@Rahmah Ram Ram tu la dia ingt murah kot tu yg main mintak je tu..kekekeke...

:: Mrs.Eady :: said...

@mizah right...smart kan kete ni? :D

Fieza79 said...

anak2...alahai..dorang mmg tak kan fhm kan hehee sweet...sungguh2 tu nak kan kete tu...

Nini D.. said...

dlm byk2 karton..teman paling tak minat otromen..sib baik cikmat pon cenggitu..hahah

mamyharraz said...

ni kalau ank akk tgk mahu hentak2 kaki mahu jugak =P hehehe

Cikpuan rara said...

heheheh boleh pulak nk kete ni.hehehe sabo jelah.

Krsty Pinky said...

tu dia...kete idaman..
hehehe~

azam said...

hebatnya....hehehe

eB ezrin said...

masyaallah aerish pn samer la... naper eh? hu3... ari2 nk tgk citer otomen....

- dieyana - said...

otomen punya pasal...otemen ada di mana-mana...anak saya smpi sekarang otomen tetap di hati....hahah

wardah @ fie shah said...

Hahaha, ni kakal sebut OMEN.

EmpayarUtama said...

Nampak satu keta naruto tak sempat nak ame3k gambar :(

Kancil 8349 said...

peminat fanatik ultraman bah nie....hehehe...kagum juga melihatnya

Dr Hafiz said...

Kagum dengan anak Mrs Eady, kecil-kecil lagi dah pandai berimpian... Dah besar mesti jadi orang hebat tu..

msredcheesecake said...

Kalau saya letak karekter pocoyo.... Hhee...

pena rozie said...

MEmang tak akan drive kete mcm ni... ha...ha...ha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang