thumbnail

Wednesday, January 25, 2012

Mane Nak Mula?


Mane nak mula kan cerita?Huhuhu...mood ke laut nak bercerita menulis menaip!

Cerita pasal cuti...?Itu yang payah nak mulakan tu....bkn tak seronok malah amat menyeronokkan!Giler tak giler punyer seronok berjalan sakan dari pagi hingga ke tgh mlm.Hehehehe....dah tu kene pulak penangan durian dari pagi tengahari petang sampai ke tgh mlm selama 6 hari!Tak caya??Caya la.....abah mertua tu asal nampak je kedai jual durian mesti suh berenti makan tak kire la kat Kl ke kat Melaka ke kat Segamat ke!

Ye la kat Labuan durian mahal so ape lagi abah sesah abis abis biler sampai semenanjung..anak-anak menantu ape lagi join sekali la..hahahahaa....(skrg berat dah naik mencanak-canak!salah sape..salah abah la..kekeke..dari abah sendiri sampai la abah mertua...suka benor bagi anak menantu makan bnyk sehari ntah bape kali makan la haiiii.....kekekeke...:D)

Penat letih tapi seronok...jalan 7 hari rasa sekejap jek..huhuhu.....(duit pun mcm air gak lerr....huhuhu...)


Lepas ni plan nak pegi Grand Lexis tu pulak sebab Krabi confirm tak pegi (walaupun tiket dah beli..huhu..takpe takpe takde rezeki kat situ..lgpn Allah dah ganti dgn kemenangan ke Grand Lexis ni,yg nilai dia sekali ganda lebih sikit dgn tiket ke Krabi tu...).Mybe nak pegi hjg bln 5 kot sebelum anniversary kitaorg 2hb Jun tu..(ingat nak pegi time anniversary sekali baucer tu kene pakai sebelum 21hb Mei daaa....hehehe..kire advance beberapa hari jek sambut anniversary la tu kan...)


eh eh..dah selesai pun cerita....hahahahaha... :D


nota kaki : nak kumpul duit ni sebab birasku ajak pegi jln kat KK raya nanti...tak sabar nak tunggu bulan 8!

19 comments:

Cikpuan rara said...

wahhh best nya.meh bg rara tiket tu lah/

Eye_nee said...

amboi jalan2 sakan nampak...lepas satu..satu tempat planing yer...

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

jauhnya nak bercuti.. sonoknya..

♥ Wina ♥ said...

jelessss nak pegi Grand Lexis :-/

xpe, ku tunggu deal murah lagik terus sambar hahahhh!

cheqna said...

cheqna pun banyak plan nak berjalan2 ni tapi tunggu majlis selesai dulu..

Anum said...

sangat best

aizamia3 said...

lagi best bila ianya ditaja.. hikhikhik..

azam said...

:) berjalan sakan.....

duit ni kan....ada byk habis byk....ada sikit jimat²

:: Mrs.Eady :: said...

@Cikpuan rara rara..kalo boleh bagi mmg ku bagi jek..ape kan daya tak boleh :(

:: Mrs.Eady :: said...

@Eye_nee jln sakan kak duit pun sakan..ekekeke..

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! jln jauh best skit! :D

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ sambar jgn tak sambar! :D

:: Mrs.Eady :: said...

@cheqna biler majlis cheqna nie?

:: Mrs.Eady :: said...

@Anum best best best :)

:: Mrs.Eady :: said...

@aizamia3 betul kak..sgt best! :D

:: Mrs.Eady :: said...

@azam ye la..jalan sakan duit pun sakan la nmpk nyer nie..

Prettywrite said...

Tak apa makan selagi boleh..berat naik boleh diet apa kak..ekeke..
Syoknya plan ct manjang ya..yana ni asal ct tperap kat umah je la..tak syiok langsung..huhuh

ieda said...

syoknya plan2 nak berjalan nie ..
semoga allah permudahkan dik .. ;)

Rahmah Ram Ram said...

Grand Lexis pun best..takyah Krabi pun ok gak...nak nak dpt bilik yg ada suming pul..beshhhhhh!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang