thumbnail

Thursday, January 12, 2012

Oh hoii...kerja vs cuti!!



entry di edit semula...hari tak betul sedunia bak kate cheqna "dah lame ke ko tak betul kak" betul la tu..hahahaha....rase mcm dah lame sgt tak betul nie...gagagagaga... :D


Eh eh..nak cerita psl benda lain dah melalut ke lain plak!
Ni entry pepagi tadi....pastu hilang!Ciss...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Aaaaaaahh.setelkan kerja 2 kali ganda sebab minggu depan nak cuti!
Aaaaahh..cuti?!Mcm mana nak cuti kalau bnyk benda yg menggangu fikiran!
Cuti pun tak seronok begini sebab kerana cuti bnyk benda yang terganggu dan mengganggu...ahhh tidak!

Kerja!kerja!kerja! Ahhh...tidak!
Cuti!cuti!cuti! Ahhhh....tidak jugak!


Kerja tak semangat..cuti lagi tak bersemangat okey!
Takde rasa nak pegi jalan okey!


nota kaki : bkn semua org paham masalah kita & mereka hanya pandai berkata-kata!ahh...


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


nota kaki semula (hahaahha...) : moh la kiter kerja sambil tak sempat nak jeling umh kwn!ciss....taip ni pun lelaju selaju papan selaju!ciss lagi! :D
 

14 comments:

fiza said...

Boboiboy kuasa tiga dtg sepantas kilat, tgh bz gak nih, terjah mana yg sempat jer...huhuhu...

kerja...kerja...

cheqna said...

hahahahaha
skang dah betul erk kak???
hahahaha

Rahmah Ram Ram said...

mood ke laut ke izwa? hahahha...tak sabar nak gi cuti-cuti ek?

eB ezrin said...

haku keje. hu3

Pok Amai-Amai said...

Err, kene ekjas sikit wayar2 dlm otak tu kot? Hahahahah!

fAtrinA said...

Salam~

Jemput join giveaway saya :)
http://www.fatinarinabdullah.com/2012/01/first-giveaway-2101coffee.html?m=0

CikPuanHaLia said...

Selagi tak tutup mata..kerja..kerja..kerja..

Btw dik..bos korg dh tukar kan? :)

mrs puex said...

tgh pk kerja, kerja tp sempat gak la mengerjakan blog anda kan..

hahahaa...peacee!!!

selamat bercuti yoo!!!

mizah said...

kan...mesti lagi best cuti, cuti, cuti...lepas tu terus berenti keje...ohhh heaven! hihihi

THE LEKAT LEKIT STORY said...

baca entri ni pun dpt feel ke bz anda. kekekeke

Alin Marlini said...

bila nak bercuti byk keje memang tak best..

ieda said...

kena cuti gak dikk
kurang2 hilang serabut kepala kan huh

Ati Masrif said...

mcm tu ..

balik rumah tido je lah :)

:: Mrs.Eady :: said...

miahahahaa...kerja malas duit nak..itu lah saya!ciss..perlukan perubahan ni!!!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang