thumbnail

Thursday, January 12, 2012

Ohh..Orang Utan!



Orang utan dtg office aku!Eh eh bkn laki ko wahida oiiii...!Tapi FM orang utan ni yang dah sampai..hahahahaah....suka suka suka!!Ai memang suka ngn FM tauu...

TQ wahida!Dapat je terus buat entry ni dgn laki ko pun tak sempat balik lagi dari office aku..hakhakhak...(ntah kenapa aku tetap malu ngn laki ko...ishh ishh isshh....:D) eh eh..kim salam kat dia tau.. :D


nota kaki : jomm kerja!kerja!kerja! :D

8 comments:

cheqna said...

hahahaha
dang lagi malu2 hahahaha

Anum said...

tahniah

wahida said...

wakakaka...ko gitu lah...mesti nak tayang tulisan aku yg buruk tu kan...nyampah tau!!

anyway, tengs sudi join GA aku yg tak seberapanya itu...

p/s: apesal ko nak malu2 ngan laki aku nok...dia ok lah...hensem lagi tu...ngeh ngeh...

♥ Wina ♥ said...

heheheheee
orang utan yg cute!

fiza said...

Bertambah lagi koleksi FM yer.

aizamia3 said...

menarik.. dan tahniah dapat GA.. ;)

Tina Othman said...

jeles tau, aritu join jugak tapi takde rezeki lg

tahniah

mamyharraz said...

bestnya dpt hadiah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang