thumbnail

Tuesday, January 17, 2012

Safi Rania Gold!




Akibat terpengaruh dgn kawan-kawan yang ramai makai produk ni saya pun terjerumus sekali sedangkan selama ni saya tidak ade set produk muka nie.Ape saja sabun yang ada di dalam bilik air itulah pencuci muka saya.Sampai kan en.suami pun pelik bila saya beli set ini sebab dia tahu selama ini saya memang tidak ada produk kecantikkan muka! :) 

"Kecantikan tidak mengira usia" - itu kata iklan produk ni la..(tapi bleh ke jelita mcm duta dia tu biler makai benda nie?bulu mata palsu satuuuuuuuuuuu.....!hahahhaa...)


nota kaki : tak tahu nak tunggu hasil lepas makai ke tak sebab tak pikir nak tunggu hasil ape!
nota kaki lagikkk : ai tgh cuti uuu...autopublish la minggu nie :)

27 comments:

CikPuanHaLia said...

mak n adik akk pakai ni..mmg nampak kesan dia..
Rerajin pakai tau. Jgn jadi cam ahkak..beli jer pastu buat perhiasan..huhuhu

♥ Wina ♥ said...

samalah kite..x pernah pakai ape² kat muka :-)

byk jgk dgr pasal SRG nie..

Hanis Azla said...

akak pun pakai safi rania juga.. setakat ni Alhamdulillah.. ok aje utk akak..

Nazayiena said...

Kak Nurul pun baru pki 2 minggu,mula2 dulu tumbuh 2-3 pimple jugak.....

Mama Ema said...

cubalah..rasanya tak rugi pun..ema pun baru start pakai..huhuhu

Tina Othman said...

gud luck, saya tak tahan pakai rania gold ni, teringin sangat, siap beli set aritu tapi muka naik jerawat huhu bazir je duit

Cik Sibuk said...

nnti dah lepas sebulan pakai, buat review eh? kita nak gak tau ok ke idak SRG nih..

ajumohit said...

nanti update keberkesanannya tau izwa

azam said...

selamat mencuba.....

kena yakin baru berjaya ni

Nini D.. said...

scrub dia sangat best!!

nur anis said...

kalau best bagi tau ye...:)

ayu said...

ai pun pakai tau..hehe

ashra said...

samalah kita..
tak pakai sgt barang2 kecantikan ni...togel je muka..

tapi tergerak gaks pakai ni kononnya..tahun ni kan 30,hehe..

nanti izwa bagi review ek selepas sebulan dua pakai

Norazrani Maamin said...

akak pun terpengaruh ngan kwn2 kat KRH...selama nie tak penah pakai prodok kecantikan..try aje ler...heheee

Pok Amai-Amai said...

Skg nie mmg musim Safi Rania kan?

mizah said...

terinign nak beli n tukar ke srg, tapi takut n tak sampai hati nak tinggalkan SIMPLE..huhuuhuh

Cikpuan rara said...

akk trepengaruh dgn cik ta eh kak.hehe

SumeSakan said...

pakai jugak setakat nih mmg berpuas hati....gud luck k...hehehehe

Cik Rose Cute said...

Kita pun pakai jugak...Pencuci gan krim hihihi

wahida said...

sila buat review lepas sebulan menggunakannya...

cheqna said...

berhajat gok nak pakai tapi tahun depan..hahahaha

Alin Marlini said...

memang bagus jika sesuai ngan kulit muka. dah dekat 2 tahun guna tp sekarang beralih kpd yg lain plak..hehehe

eB ezrin said...

eB nih hgt2 taik ayam jerk. kalo bli musti shah marah. hu3

- dieyana - said...

ehhehe, selamat bersafi lah ya! setakat ni dieyana pakai yang ni, okey lah, sesuai dgn kulit muka.... tapi tk pakai set lengkap, agak2nya kalau pakai set lengkap SRG, boleh la jadi cam rozita cikwe tu...heheheh

Eye_nee said...

nnt cerita kesan nyer yer...akk stay cool dgn Olay jer...

pena rozie said...

X suka la dengan produk kecantikan ni...

Golden Rose said...

hopefully hasil memuaskan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang