thumbnail

Tuesday, January 31, 2012

Terkena Jugak?


Aku terkena jugak penyakit M ituuu?Aduhaiii...entah kenapa sejak cuti-cuti hari tu tak rajin betul nak buka blog..Entah kenapa...aduhaiii...ingatkan penyakit ni kene kat kwn yg preggy jek...tak sangka ku pun kene!

Adeess..penyakit oh penyakit!Nyaaah ko penyakit MALAS!
Oh tidak....ku bukan malas tapi ku sedang memikirkan sesuatu yg penting utk hidup kami...



nota kaki : sdg berhibernate buat seketika utk memikirkan sesuatu benda yg tidak boleh dikongsi disini kecuali di Secret Group sane jek....

31 comments:

cheqna said...

mari sini nak sembur sket..malas sokmo ni...=)

ieda said...

aduhhh jgn jangkit kat akak udah leeer ekekke

x per2 dikk

Kakzakie said...

Halau penyakit tu cepat...

Rahmah Ram Ram said...

hehehe..mood cuti tak habis lagi melarat sampai ke blog..hikhikhik

♥ Wina ♥ said...

sekarang ni ku tgh rajin update blog & fb...nanti datang satu 'fasa' bile xde mood nk update blog or fb hehehehehehhh

moga² penyakit M itu cepat hilang..ku mau baca ur blog!!

ayu said...

bincang elok2 dulu ye cik kak..

msredcheesecake said...

Virus m tu memang selalu kena kat kita kan? Sibuk je.... Hheee....

fiza said...

Jgn malas2 ☺☺

eB ezrin said...

hik3.bhy ooooo virus M tuh. eB kalo dg virus tuh, sebok cuti. ekekkekekkekeke

Mrs Lurve said...

bila cuti lama sgt, ginila jadinya..melarat M tue smpai ari nie huhuhuhu

Hanis Azla said...

penyakit M itu sering mendekati akak juga.. he..he..

Mama Ema said...

adatlah bila cuti panjang..

IDAZS said...

samlah, mmg penyakit M tgh melanda. sbb tu blog agak lama tersadai..sob-sob

Anum said...

buang dia jauh2

Eye_nee said...

Penyakit ni dah lama bersarang kat diri akk lah sis...aduhaiiiii.....

azam said...

hehehe.....pentakit xde ubat ni...HAHAHA

:)

kayna said...

kih3. semuorang ada penyakit tu kot. kahkahkah. moga cecepatlah hilang eh. Tukar ke R plak.

Kathy Tuah said...

sy dh lama mengalami penyakit M tu..sebab tu blog x update2 lagi T_T

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

M mesti muncul bile dah bercuti lame.. tu la M sy.. huhuhu.. mood asik ke laut je.. terawang-awang..

ashra said...

hehe..penyakit M kawan2 preggy ek?
kalu gitu,mu malas,mu preggy la ye =p

terbalik kan ayat..keke

Alycia said...

salam.. nnt bg emel kt alycia yer.. nk bg hadiah ni..

ajumohit said...

Heheheh penyakit tu mmg bahaya

Alin Marlini said...

hari2 M..hehehe

sabry oppa said...

i follow you... follow me back okey...
nice entry n blog yg superb!
rajin2 kan lah tgk tuk singgah blog sabry oppa n ahmad sabree... n ringan2 kan untuk komen entry .. good luck dalam berblogging... sabry oppa always support !
shaberry92.blogspot.com (blog kpop)
sabryoppa.blogspot.com (blog remaja)
kalau boleh follow 22 blog okey..
thanks! nice to meet you..

Edy Zaidi said...

penyakit M tu dah menular dalam diri ni berbulan2 lamanya...huhu

YaYaNsMuM said...

hehe...malas yer, babab ni, malas nie...(^_^) slm perkenalan, (^_^)

MaryaYusof said...

Salam,
Harap penyakit ni tak berjangkit pd sy...

Salam kenal & follow~

Sabihah said...

Tak dapek nak nolong..penyakit itu dh lama duk dlm otak ni..hahaha

aizamia3 said...

kalau dan menyerang, nak buat apa pun memang M jadinya..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nape kalau kita malas kita rase best je ek.. hehehe

Prettywrite said...

jangan berhibernasi lama2 nanti beku..ekkeeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang