thumbnail

Wednesday, January 25, 2012

~ WW : Bkn Disana! ~


Bukan kat Korea bukan kat Paris...(tak mampu lerrr....) sekadar di Malaysia jek :D


nota kaki : sdg mencari mood nak bercerita cuti lame-lame..hehehehe...tggu je la ye... :)

48 comments:

Cik Ecah said...

jadi ler..kat malaysia pun ok jugak :D

ajumohit said...

okla tu izwa, kat I city ye?

fiverul wan said...

adalah jugak snow tu..
brp bayaran nak masuk dlm tempat ni?

Cho Zila said...

bercuti tak kisah dimana janji bercuti bersama2... kalau mampu tak salah cuti jauhkan..

cheqna said...

cheqna pun nak bercuti gak ni =)

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

di ICT shah alam ke.. bape bayaran masuk erk..
sonok kan bercuti bersama family..

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

di ICT shah alam ke.. bape bayaran masuk erk..
sonok kan bercuti bersama family..

Hanis Azla said...

yg penting dapat pakai winter coat dan bergambar dengan salji kan izwa..

fiza said...

Ok lah tu, dpt merasa gak suasana salji tu ☺☺

ashra said...

sejukkkkkknye..gigil dibuat nye..
ok hero heroin tu?..tak sejuk?

~ yus ~ said...

oklah tu....merasa juga kan...

azam said...

:) kat mana ni??
genting?? the mines??

mizah said...

kat snowalk icty ek? hehehe

Amy Syaquena said...

X pe janji merasa kan hehe..

Mama Ema said...

malaysia pun ada tempat menarik kan

working mom... said...

mcm best jer kat i-city ni kan...nak g jugak lah!

Kakzakie said...

Anak kakak baru kata nak ke ICT, tapi kakak bimbang jalan jem lain kalilah...

maszmadi said...

ada gak.. kita yang kat malaysia ni pon x penah sampai tau.. huhu

tingin gak arr nak sejuk2 gini..

♥ Wina ♥ said...

hari tu gi genting nk masuk snow world tapi tutup daaaa :-)

pena rozie said...

ok la tu. kat ne? ICT ke???

eB ezrin said...

ICT eh? 'JAPAN' :)

Ladysirna FA said...

Merasa la jugak yek pegang salji, ;)
saya pun dah lama tak bercuti cuti..

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

kt mines ek..xpe ler salji buatan pn asl namenyer salji..

Adylia Qarissa said...

kat icity ey ;p

:: Mrs.Eady :: said...

@Cik Ecah hik hik hik..jadi la kan merasa :D

:: Mrs.Eady :: said...

@ajumohit ye kak kat i-city :D

:: Mrs.Eady :: said...

@fiverul wan RM25 sorg dewasa..

:: Mrs.Eady :: said...

@Cho Zila iye la betul...mane mane pun okey asalkan bersama kan :D

:: Mrs.Eady :: said...

@cheqna yeahh..cuti kawin ek?kekekeke..

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! yup kat i-city shah alam...RM25 sorg dewasa..

:: Mrs.Eady :: said...

@Hanis Azla ke ke ke..itu yg penting kan kak :D

:: Mrs.Eady :: said...

@fiza hehee..rase la jugak kesejukkan air batu tuuuu :D

:: Mrs.Eady :: said...

@ashra tahan diaorg ash kat dlm tu syahmi sampai tak nak keluar :D

:: Mrs.Eady :: said...

@~ yus ~ ehehhe..merasa la jugak kak :D

:: Mrs.Eady :: said...

@azam kat shah alam,i-city tu..

:: Mrs.Eady :: said...

@mizah ye betul..i-city :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Amy Syaquena jadi la kan..hehehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@Mama Ema yup seluruh malaysia tak abis jelajah lagi nie..

:: Mrs.Eady :: said...

@working mom... jgn pegi skrg..diaorg nk tutup utk renovation!nnti rugi..

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie akak.pegi bln 3 la...

:: Mrs.Eady :: said...

@maszmadi ini pun sebab abah mertua yg suh masuk sekali..hehehe..kalo dak tak merasa gak ni :)

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ ala..dah rugi kan?tapi takpe genting pun dah cukup sejuk mase tu kan :)

:: Mrs.Eady :: said...

@pena rozie ye kak..ict :)

:: Mrs.Eady :: said...

@eB ezrin yup..'japan' malaysia :D

:: Mrs.Eady :: said...

@Ladysirna FA hehehee..kejang tgn pegang salji tu tau :)

:: Mrs.Eady :: said...

@cleverspider55 a.k.a alam1cinta kat i-city shah alam..

:: Mrs.Eady :: said...

@Adylia Qarissa ye betul..i-city :)

Rahmah Ram Ram said...

Best apa izwa... Bahkan kalau nk pergi ke tempat sejuk dalam malaysia ni pun ntah bila nak sampai (akak la tu)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang