thumbnail

Tuesday, February 21, 2012

Alhamdulillah....ade rezeki lagi!


Alhamdulillah dapat sms lagi dari majalah Cosmo mengatakan saya menang peraduan Sunsilk Promo/Cosmo bernilai RM250.
Yang hadiah Maybelline tu pun tak pergi amik lagi..mgkn nak pergi amik sekali jalan la kot sebab hari ni nak pergi amik baucer Grand Lexis 3H2M tu.
Lagi pun nak amik hadiah ni semua kene tunggu cinta hati tu jugak..kalau dia kate okey terus la pegi kalo dia kater tak okey makne nyer dia bnyk keje la tuuuu...huhuhuhuuu....

Syukur alhamdulillah..sebab takde la letak harapan ape-ape kat setiap peraduan yang saya masuk sebab saya membayangkan berape juta yang masuk pulakk..hahaha..jadi nyer jgn teringin jgn terpikir la nak menang!Ade rezeki ade la kate nak mengharap tu tidak la.. :)

Kdg-kdg tu sampai terlupa peraduan ape yang saya masuk..hahaha...siap terpikir eh ni contest blog ke?like & share fb ke?eh eh yg majalah ke?ke yang pasaraya punyer?Haaa...sampai gitu laaa....

Dulu si cinta hati bising la jugak..dia kater "tak rasa rugi ke beli beli masuk nie?" Saya senyum je la tapi kalau nak fikir balik takde la rugi sangat kot..
Contoh menang Grand Lexis tu..dgn bermodalkan RM4.90 (pad) & RM0.60 (setem) dan doa maka dapatlah hadiah grand yang bernilai 2K tu...rugi tak?tak kan...

Jadi skrg ni mane yang saya masuk dia dah tak bising malah bagi sokongan uuu..hehehe..ai lap u abang!


nota kaki : gembira jgn sampai lupa kesusahan org lain (peringatan utk diri sendiri)

22 comments:

mamyharraz said...

tahniah!

tak semua bernasib baik menang peraduan :D

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xaci la cm ni... semua contest yang akk masuk mesti menang.. hehe.. btw congrat ye kak :)

♥ Wina ♥ said...

masa Izwa post pasal masuk contest banyak² dulu tu, dah agak dah mesti ade rezeki nie sebeb rajin :-)

tahniah my fren!

eB ezrin said...

tahniah. almer x msk contest. dh lemau :)

Anum said...

tahniah sis

Zana Adieyza said...

tahniah dear... wah, banyaknya menang.. hati pun bertambah senang la kan.. hihihi

AdaM Hawa said...

tahniah!! sonok je dengar kawan-kawan menang peraduan.. moga murah rezeki lagi di masa akan datang.. ;)

cheqna said...

ganjaran bagi orang yang rajin
bagi orang yang malas macam cheqna...
nan hadooo
=)
tahniah kak..

ajumohit said...

tahniah dear

Kancil 8349 said...

tahniah....bukan senang dapat kan

ieda said...

tahniah2 dikkk
kemenangan berganda dan rejeki berganda .. syukurrrrrrrrrr ;)

ct rahani said...

tahniah sis..

berkat usaha gigih join contest.. sy plak jarang sgt nk join2 contest nih.. len kali nk rajinkan diri jugak la.. hehe..

fiza said...

tahniah.

SumeSakan said...

tahniah dear..
murahnya rezeki dia...alhamdulillah....hehehe

Eye_nee said...

congrate sis...pasti ada ganjaran selepas usaha kamu tu...

Prettywrite said...

tahniah k.izwa..syoknya menang doble triple ni..xnak buat ga ke adiah tu?ahaha..

anisalya said...

rezeki tu... tahniah ye.

MaryaYusof said...

Salam dear,

You're so lucky! Rezeki tu... Tahniah!

Nazayiena said...

tahniah Izwa,semuanya ini hasil usaha keras Izwa.....

mrs puex said...

cemerlang laa iwa..

happy for u..:D

ashra said...

wahh..
bertambah2 ye rezki izwa semakin hari..
alhamdulillah =)

iza ismail said...

slm,sy nak tya..sy ada tgk nama sy kt list pemenang slh satu contest kt mjlh cosmo ni,tp sy xdpt pon mesej dr diorang.mcm mana ye sy nak tuntut hadiah 2 :((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang