thumbnail

Monday, February 27, 2012

Beza or Berbeza?



Ini bukan cobaan utk menjual diri menjadi glamour okey!Hahaahahaaa....
Ini kesedaran utk membandingkan diri dulu & kini..
Umur 23 thn baru bertunang dgn berat 42kg jek!
Umur 29 thn anak dah 2 dgn berat 50kg..jeeekkk?!

Aduhaiii...seksa tgk diri sendiri!Dulu muka aduhaiii.....nasib ade yang sanggup nak!Hahahaha...


nota kaki : mula dah mereng tu dtg biler mane menunggu benda yg tak tibe nih! :D

27 comments:

♥ ROS ♥ said...

Skrg makin shekshi...hahhaa

cheqna said...

ko kan kak...always je mereng
hahahaha
50kg????
cheqna berat masa darjah 6 dah 45kg kak oi....
bila la nak kecik jugak ni....
arghhhhhh..sib baik i cantik....lalalalala

Siti Asiah said...

Sonok jerk tgok Mrs Eady...6thn just naik bp kg jerk...sy ...huhu berkilo2 dah naik...br ade anak sorang...

Azian Elias said...

apa lak agan jadi another 20 years.. aduiiii...lotih nak pandang cermin.

fiza said...

Ok lah tu izwa. Tak byk beza gambar 2005 & 2011, kurus jer daku nengok ☺☺

kayzie said...

Adakah sy akan secomel akak bl dh ank 2 nnt?huhu..coz sblm kawin berat kita sama..:)

Prettywrite said...

dlu dan kini maintain ayu jer kak..:)..

AdaM Hawa said...

tetap cantik!

- dieyana - said...

sama tapi tak serupa...;-) biasa la tu...sedangkan pantai berubah, inikan lagi manusia ... nampak wajah keibuan... ^__^

Kathy Tuah said...

wah, bestnya badan x berapa nak naik..sy ni x kahwin lagi dah naik mendadak2..huhu..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tapi nengok cam maintain lg je kak.. :) debussshhhhh

Dr Hafiz said...

Cepatkan masa berlalu...boleh tahu Mrs Eady tengah tunggu benda apa ya yg tak tibe lagi tu ? :)

CikPuanHaLia said...

Xnampak sgt bezanya dik..still mcm 'kakak syahmi'..hehe

Kakzakie said...

Dulu nampak menawan, sekarang dah makin mengancam pulak dah... sebab ada yg support 100% dari org sebelah betul tak...

jedi said...

keje MARA mana ni??

are din said...

kira ok la ... daripada aku nie.. pas kawin trus bulat huhu... 2 2 bulat huhu... huhu..

are din said...

mara london ha ha ha

mamyharraz said...

tak ada beza dulu dan skrg menten jer tgk ;)

Cho Zila said...

tak banyak bezanyer pada mata akakni... berat gitu dah okler kot

Nazayiena said...

Tgk perbezaan thn lama jugak,tp tgk orgnya menten je....

ayu said...

ok dah ni izwa..

najihah said...

suka tengok yang terbaru tu..
berisi cantek..
tengok muka pun ada beza sikit.
lagi lawa la..

Edy Zaidi said...

ok la tu...xde la gemok pun...

Mama Ema said...

cantik sekarang...

Rahmah Ram Ram said...

Izwa ok lagi tu menten..akak ni naik segan nak comparekan gambar time singel mingel dulu dan sekarang...huaaa....nangis..naik berbakul bakul gitu....

ct rahani said...

x byk beza.. still cantik walaupun anak dh dua.. :)

anisalya said...

wajah muda belia dgn wajah semakin matang. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang