thumbnail

Monday, February 20, 2012

~ Hilton With Love ~


Meh meh layan aksi gedix kami (kalau tak nak sila kik X ye..) hehehehe.. :)


Anak-anak yang happy!

Salahkan baju sebab saya nampak gemuk!Ciiss...

Future Model..hihihi...

Kamera disebalik cermin bilik air!

Anak-anak pun tak kalah!Hahahahaha..

Sedih sebab terblur pulak gambar nie.. :(

Birthday Man tgh cari lokasi nak beli umah..hikhikhik...

Ultraman Forever.Fire..fire!

Syahmi dah pandai berenang skit-skit :)

Ni tak lain dari minum air masin tu la!Hahaahaha....

Hanya kami disitu :)

Again..before balik!


Alhamdulillah kami sgt enjoy,happy dan seronok bercuti kali nie.
Jadi tak sabar nak tunggu bln depan mgkn kami nak bercuti ke Melaka dgn abah,adik & kakak (doa doa menjadi sebab kami sekeluarga dah bertahun-tahun tak bercuti dgn abah ni..)

Bulan 4 tak tahu lagi mane arah nak tuju...Oh hooo..lambat nyer bln 5 utk kami tebus baucer Grand Lexis tu..lambat nyerrr....grrr....nak tunggu anniversary la konon nyer tapi hati dah mengedix-gedix nak pegi ni!Isshhh isshh...ade yang tertebus awal nie.. :)

Menjawab pertanyaan Wina psl Grand Lexis tu ai pegi 4-6hb Mei nanti..hehehehe..sudah tercall itu org utk book bilik..ehikkss....ai tak sabar jugak okey..sgt sgt tak sabar ni!hahahahaa....


nota kaki : sape tak nak baucer hotel sila bagitau saya!Hahahaha...ai suka nak pegi cuti-cuti ni :)

33 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. bukan men posing sorang2 ek.. hehe.. anti nk dtg melaka jgn luper roger2 ye kak :)

Rahmah Ram Ram said...

seronoknya izwa...privasi mandi swimming pool orang takde...Hepi family.

Kalau agak-agak terlebih voucher percutian dan baik hati nak derma jangalah lupakan akak ye...seronok tengok gambar awak sekeluarga bercuti... :-)

Pok Amai-Amai said...

Wahhhh! Syoknye! Jadual holiday awak sgt menyeronokkan. Sy suke sbb awak pandai plan n seme holiday awak nmpk luxury tp actually percutian awak tu menjimatkan kan? Betul tak?

=D

♥ Wina ♥ said...

hahhahhh! eh terselit jugak namaku di situ..ai memang hoverrrr

jomlah kite bercuti sama² pada bulan May nanti..tapi destinasi lain² ek :-)

insyallah!

eB ezrin said...

sgt suker gambor family hugs ;p

AdaM Hawa said...

sonoknya.. perghhhh

Mama Ema said...

kalau bercuti..memang menyeronokkan..

:: Mrs.Eady :: said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine insyaAllah dik..nnti akak pegi sane akak suh ko belanje makan ek :D

:: Mrs.Eady :: said...

@Rahmah Ram Ram heheeheheh...heaven kak mandi takde org :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Pok Amai-Amai betul betul...pandai cari pandai budget mmg dpt yg murah & jimat tapi mewah :)

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ okey done!ai tunggu u kat tol okey :)

:: Mrs.Eady :: said...

@eB ezrin hugs u back kak! :D

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa seronok giler..heehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@Mama Ema yup...sgt seronok kalo cuti :D

azam said...

seronoknya...dah lama jugak saya tak bercuti

ieda said...

aduh2 .. x menahan tgk budak berdua future model nie .. ekekek cute , nak2 sitecik tuuuuuuuu !!!

memang syok kalau santai2 bersama keluarga nie .. sape x suke .. pelikk lah kan ;)

:: Mrs.Eady :: said...

@azam seronok en.azam..lgpn last minit je ni :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda hehehe...pantang nmpk kamera bdk berdua ni kak :D

munna said...

AMBOI2..... HAPPY FAMILY..POSING SAKAN YE...COMEL2 SEMUANYA

IntaNBerliaN said...

wah bestnya... anak2 awk pun sporting je bergambar.. :-)

ayu said...

bestnya izwa......hehe.baru nak kata, u nampak sexy dalam gambar tu..hehe..

selamat bercuti lagi ye darling!!

mamyharraz said...

cantik hotel tu ;)

org2 yg bergambar pun cantik&cute!

kayzie said...

woww terbaik la hotel ni..suka tgk gmbar2 akAk n anak2..bertuah la akak ni..mai bg aura sket

~ yus ~ said...

tiap2 bulan bercuti ke izwa! Seronok nampaknya anak2 kan..:)

working mom... said...

eh..seksinyer bilik air dia...mandi ader yg intai tak?..ekekeke

:: Mrs.Eady :: said...

@munna hehehe..anak-anak mmg pantang nmpk kamera skrg nie :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ayu sexy meh??hehehehe.... :D

:: Mrs.Eady :: said...

@mamyharraz org dlm gmbr terlebih sudah.hahahaa...

:: Mrs.Eady :: said...

@kayzie hotel ni mmg the best la :)

:: Mrs.Eady :: said...

@~ yus ~ heeheh..tak sangka kak ade rezeki skit skit..

:: Mrs.Eady :: said...

@working mom... hehehee..bilik air yg paling cantik kan? :)

anisalya said...

bkn setakat anak2, parents pun sama happ je mcm kanank2. hahaha...

shima wibowo said...

sportingnya semua bab bergambar ni...senang tgk..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang