thumbnail

Thursday, February 02, 2012

I Folloooooooww.....


Tiap pagi buka blog tengok dulu follower..kalo ade bertambah saya akan follow balik (tanpa perlu paksaan or ajakan yang bagaikan memaksa..hehehe....)

Kalo takde just cuci mata dulu..BW dulu then baru cari idea nak menulis....
Tapiii..masalah skrg ni takde idea..canne?




nota kaki : mmg ketandusan idea sgt nie walaupun bnyk story mory nak share....>_<

18 comments:

♥ Elin ♥ said...

ada story tp x der idea..
ok lagi tuh..

elin x der idea x der story..lagi lahhh :)

Amy said...

Sayang....link blog sayang ada kat blog akak.

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

BW dah jadi cam hobi lak pagi2.. hehehe..

story mory cite jalan ari tu le.. hehehe

cheqna said...

mek kak
akanku mandikan jugak ko kak dengan air limau perisa rajin...
hahahahaha

Kakzakie said...

Ibarat ada cerita tak ada publisher...

Kathy Tuah said...

sy xde story & idea lngsung nak share..adeh T_T

aizamia3 said...

belum ada nak share sebab keadaan diri belum baik sepenuhnya..

Hanis Azla said...

akak selalu ada idea.. tp takde masa.. bila ada masa selalu takde idea.. he..he..

eB ezrin said...

kiter seruper la. hik3

ayu said...

ada je idea..hehe

♥ Wina ♥ said...

diriku pun macam dah nak melanda penyakit 'M' sebabnye camera rosak so nak update blog tanpa gambar mcm x best jek huhuhuuuu

mrs puex said...

same la..tp sedey kkg tgk blog sendri x berupdet..huhuhu...:((

Mama Ema said...

inipun dah jadi satu entri..

Rahmah Ram Ram said...

sis pun selalau hadapi masalah yang sama....memang idea tu susah sangat2 nak datang sampai naik pening kekadang tu dh takde entri...coklat pun jadilah nak dijadikan cerita...hikhikhik syok sendiri :)

Alin Marlini said...

samalah..kalau takde idea..asyik skodeng blog org gamaknya

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehehe.. saya kalau bukak blog pon dh xkesah pasal follower... dieorang nk follow ke nk remove ke.. :)

Huzaina Hashim said...

salam kenal....:-)jomlah follow blog sy plak...heheheh:-)

Prettywrite said...

ini pun dah kira idea ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang