thumbnail

Friday, February 03, 2012

Seronok Nyer!


Seronok nyer baca di sana sini kawan-kawan ramai yang disahkan mengandung..gumbira uuuu!
Lepas sorang sorang lagi sorang lagi dan lagi dan lagi tak kira di blog or di fb or di dunia nyata ni...hehehehe..yg bersalin pun baru 2 3 org,nmpk nyer  lepas ni kene beratur ek amik nombor utk bersalin!Syookk nyer bau baby..eh eh...haahaahahaa....

Saya...huhuhu...idak ler berfikir lagi eh eh entah...(sebab rasa 2 ni mcm dah cukup jek!) tapi kalo ade kami terima je sebab dah rezeki kan :) cuma kalo ade mungkin itu yg terakhir....biase la perut ai dah terbuka 2 kali okey..condition dlm perut pun tak cun sgt...hehehe...

Apa pun saya nak doakan semoga semua kawan-kawan saya selamat menjalani proses mengandung &  bersalin dengan selamat nyer sehingga selesai,amin..


Pada yang belum ada rezeki..semoga Allah berikan kamu kamu nikmat ini tidak kira cepat atau lambat ye...amin...


nota kaki : nak sebut name ramai sgt blogger & kwn fb yang pregnant so sape yg mengandung sila ngaku disini ye...hehehehe...

22 comments:

♥ Wina ♥ said...

saya mengaku saya x pregnant...buat masa nie hehehheeee

congrats pada semua yg bakal menimang cahaya mata!

SumeSakan said...

mengaku gak x pegnant....tp klu ada rezeki sekali ag alhamdulillah...huhuhuhu

ieda said...

tahniah buat teman2 kan azwa .. seorang layie dikk macam akak cukupkan 3 .. lepas tuu stop ekeke (memandai jee akak nie kann) .. ekonomi tinggi skrg huhuh

kpd yg belum tuu banyakkan berdoa , allah maha mengetahui apa yg dia caturkan dlm hidup kita .. ;)

nur anis said...

saya tak pregnant..sebab belum kahwin lagi..hihi

Imaan09 said...

aii pulak dah nk bersalin.. hehe.. oo..izwa operate utk kedua2 budak comel tu ek? xpe.. boleh sorang lagi..

Kakzakie said...

Siapa yg tak suka bila mengandung? Seronok menanti zuriat:)

Pok Amai-Amai said...

Izwa,

At least awak da ade sepasang. Sy yg bru sorang nie, selalu rs; WAH! SERONOKNYA KAU DAH PREGGY!

=p

mrs puex said...

nak buat pengakuan..

saya sudah 3 bln preggy, my bff, khaty sudah 2 bln lebih, my lil sister pon cucuk angin gak, 2 bln lebih..huhu..alhamdulilah meriah tahun naga nih..huhu..

** doakan kami ye izwa..aminnn..

ayu said...

ai tak ngandung lagi ..hehe

eB ezrin said...

tak bolehhhhhhhhhhh. hu3.
kalo dr bagi green light jerk. on... hik3. gatai kan? ;p

Hanis Azla said...

akak pulak dah lama tak pregnant izwa sbb rasa mcm dah cukup kot..

Rahmah Ram Ram said...

belum pregnant lagi..cukup dulu tiga orang ...kasi nafas dulu :)

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

tahniah wat teman-teman azwa.. alhamdulillah..

ashra said...

izwa,
ada sorang kawan sekolah saya (tak rapat pun)...tahun ni masuk keempat mengandung setahun satu tetapi semua czer.(serius!)die sendiri tak sangka kot sbb tak pakai protection...setakat pil je.

saya tatau lah...keadaan macam mana.da masuk 2nd tri skang...rezki rezki jugakkan..cuma risau gaks dgn kesihatan dan anak yang dikandungnya skang.mmg saya tau,ada kes sampai 'burst' akibat terburai jahitan...nauzubillah.

sangat musykil..tapi tu la...allah maha mengetahui kan.doa mudahan selamat lah hendaknya...

fiza said...

Sedap bau baby baru nih, tak sabar plak rasanya...hehehehe...

cheqna said...

beshkan..cheqna pun smalam kawan opis yang dah 3 tahun kahwin..isterrinya disahkan mengandung...suka sangat...heheheh
moga semuanya selamat la

Nini D.. said...

ceaser 2x eh?..Nini dulu pon ceaser..

IDAZS said...

pun x pegnen juga, tp sedang bersedia ke arah itu :)

Eye_nee said...

tak preggy jugak...akk rasa dah tutup kedai lah...umuq pun dah lanjut...congrate lah buat ibu2 yg preggy ni...

Edy Zaidi said...

nak kawen jugak la..nak dapat anak ramai2..hehe

Prettywrite said...

saya tak mengandung..ehehe..memang betul..kawan2 yna pun ramai yang pregnant..seronok dengar..nanti meriah lah entry bersalin pulak semua..hehe

FAIZ FAKHIRIN said...

congratss....kena jaga kesihatan jap lagi...org ckp, lepas kawin kalsium byk hilang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang