thumbnail

Monday, February 13, 2012

Something So Special..

Something so special from my special friend..Idazs...


Bersabarlah by Warisan
Bersabarlah dan bertawakkallah
Dalam kehidupan ini
Sesuatu yang terjadi itu
Tentu ada hikmahnya

Penderitaan yang engkau alami
Hanya suatu dugaan
Dan janganlah kau bersedih hati
Tuhan maha penyayang

Hatiku memahami derita yg kau alami
Diriku menyayangi oh dirimu
Linangan airmatamu
Hanya tuhan yang tahu
Peritnya kau tanggungi tak terkata
Sabarlah wahai insan
Yang sedang menderita
Janganlah putus asa

Kasih yang kau harapkan
Menanti dihadapan
Bahagia yang kau rindu
Terbuka diakhirat

Kuhulurkan tangan ini
Sebagai tanda kasih
Semoga kau menyedari
Niatku suci murni...



Tak tahu nak kata apa kecuali terima kasih kwnku..speechless,terharu,sebak...
Touching giler dibuat nyer...
Terima kasih kawanku..


nota kaki : terima kasih jugak kwn-kwn yg lain TERUTAMA sekali kwn-kwn dari Kawan RatuHati yg sentiasa ada bila ku perlukan...TQ TQ TQ... 

19 comments:

cheqna said...

SABAR itu manis
ceria2 mek kak=)
peaceeeeeeee

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

sy suka lagu ni.. ;)

mrs puex said...

jiwangnye ayatt...hukhuk...

selamat pagi senin iwa..:D

CikPuanHaLia said...

Akak mmg suka gila lagu ni..best kan. Rasa tenang bila dengar..

ayu said...

bertenang + bersabar ye wahai kawan!..


psssttt...daku tak mampu nak bagi komen kat post kamu itu sebab daku pun agak terkedu membacanya sampai tak terkata apa2...daku hanya boleh mengharapkan agar kamu sentiasa kuat menghadapi dugaan ini ye...

sayang kamu berkali22222 ^_^

Pok Amai-Amai said...

Alahai, sweet nya kawan awak tu. Hargailah dia k? Bukan sng nak cri kawan sama senang sama susah.

=D

♥ Wina ♥ said...

I like!!

Kakzakie said...

Bila menghayati macam bagus aje kan tapi nak jadi sabar kadang lupa...

Rahmah Ram Ram said...

suka juga....

msredcheesecake said...

kadang2 selepas hujan kan ada pelangi.... sabar paling baik....

Norazrani Maamin said...

akak suka lagu nie...hehee

sabar yea izwa..kami kat KRH sentiase ada..be strong!!!

Tina Othman said...

=)

wahida said...

teruskan bersabar ye...

Zana Adieyza said...

insyaAllah kesabaran tu akan dibalas dgn ganjaran yg lebih indah..

Edy Zaidi said...

nak beli voucher tu ke?nak yang mana?brapa sanggup?hehe

Prettywrite said...

lagu ni memang fevret time down sangat2 suka dengar lagu ni..
ada masalah ya kak..sabar ya..semua ada hikmah disebaliknya..

fiza said...

Bertabahlah, even daku tak tau apa citer nya.

IDAZS said...

huk..huk..huk..tetiba batuk, namaku disebut rupanya :)

semoga terus tabah dan doakan yang terbaik. insyaallah

*hug* sambil lap air mata yg meleleh ni :'(

Julie M Gumpil said...

Hi, nak tukar2 blog tak? ni blog saya: http://health-wellness-nature.blogspot.com/... see u k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang