thumbnail

Friday, February 10, 2012

~ Takde Mood vs Ade Mood ~



Takde mood nak bercerita...takde idea nak menaip...tapi...ade mood utk menanti celebration yang ditunggu yang dinanti...hihihihi...~~

Menanti nanti....memangkah-mangkah kalender gitu!




nota kaki : mood jiwang je 3 4 hari ni!ehikss.... :)

18 comments:

eB ezrin said...

dtg menjenguk peti ES terbaru ku... ha ha ha
nk gi holiday eh?

Cho Zila said...

apa ni yerk.. kalau menanti tu memang takder mood nak buat benda yang lain...

♥ Wina ♥ said...

wahai mood kepunyaan nurul izwa, muncullah kamu :-)

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

fuh! fuh! marilah mood izwa..
tik! tok! menanti..

mrs puex said...

mostly sume blogger mood ke laut kot..huhu..ke memasing mood nak pi holiday cam iwa nih..hihi..:D

cheqna said...

x dop mood sokmo ni huh!!!!!!1
nak g holiday ke mek kak????=)

Nini D.. said...

amboi...kikiki

Tina Othman said...

tik tok tik tok, menghitung hari ye

ayu said...

tak de mood gak..tu yg tulis entri pun tah apa2..haha

Eye_nee said...

Apakah yg dinanti-nanti kan sgt ni...mcm tak sabar sgt kaedahnya....

kayzie said...

kak..me pun tak bpe ad mood nk berblog..tatau la nape..hhehe..akak sihat??

fiza said...

Daku tak der mood dari rabu aritu, apa pon tak bley sbb pc kena virus ...uuwwaaaaa...org lain nyer ok jer.

Hanis Azla said...

agaknya mood lain hilang sebab mood celebration tu dah take over semua mood2 yg lain kot izwa.. he..he..

Encik Suami said...

Assalamualaikum.Datang ziarah n follow.
Nak komen bley?alahai..baiknye..siap mintak izin nak komen..anak sapa la nie?
Apakah yg dinanti tuye?ce citer..ce citer.Sabar menanti k.

wahida said...

ko nak celebrate anniversary ke nok?

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bak kata melodi.. tungguuuuuuuu

Edy Zaidi said...

mesti anniversary ni..g jalan2 ke?hehe

MrS. F!zA said...

wah celebration.. i loikee!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang