thumbnail

Tuesday, February 28, 2012

Urut meh Urut!


Oooppss....gambar agak nakal disitu!(copy dari page tu ye....)



Finally got it!Fuuhh...punyer la lame nak tunggu promosi mcm ni..kalo yang ade pun jauh kat Damansara la Subang la....yang ni dekat jek area KLCC jek....fuuuh!Ala Sabella Spa ni dekat Crown Regency Serviced Suites jek..dekat sangat tau.

Giler lame badan ni tak diurut..dari lepas bersalin dak Sufiya tu sampai skrg!Haaa...jgn terperanjat...iyeee mase dlm pantang takde urut takde ape..hehehehe..almaklum la berpantang sendiri mcm tu la..pandai-pandai la jaga diri pandai-pandai la pakai param stokin bagai.. :)

Ehh..lari topik!!So...smlm dah beli baucer ni so just tunggu tarikh nak pegi sebab rase nyer nak kene amik cuti ni..nak pegi hari minggu sape pulak nak tunggu bdk-bdk tu dalam mase 2 jam ni...Almaklum la ai kan takde maid..hehehehehe....


nota kaki : tak sabar nak cuti sebab dating sekali la jwb nyer..bleh tgk wyg..eh eh... :)

12 comments:

Fendy said...

mcm best je...

AdaM Hawa said...

sesekali memanjakan diri kan..
tapi sy geli bila org urut.. kang menjerit.. hehehe..

Ati Masrif said...

beli online aje ke?

♥ Wina ♥ said...

best!

ku pun x tau bile nak cuti untuk redeem pap smear tue..samalah, nak dating tgk wayang sekali..sekali jalan hikhikhikkk

Kakzakie said...

Kalau lepas urut pergi tengok wayang boleh tertidur dipanggung izwa...

Mama Ema said...

segarlah nanti badan lepas diurut

wahida said...

baru lepas urut minggu lepas...urut dgn jiran je...tapi sedap!! lega giler lepas urut...

cheqna said...

beshnya berurut...

Tina Othman said...

bestnya dapat pamperkan diri sendiri dgn berurut kan

saya pun lama dah tak berurut, last masa pantang anak no2 lah

Rahmah Ram Ram said...

sesekali kita memanjakan diri tak salah kan...best tu....

SumeSakan said...

wahhh bestnya klu dapat manjakan diri ngurut2 cam nih...

anisalya said...

selamat men'spa'kan diri ye. wah... best tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang