thumbnail

Monday, March 19, 2012

Bercerita Sendiri..


Sila salah kan isnin yang menyebabkan saya lemau...hehehehe...
Jadi...biarlah gambar yang bercerita walaupun tak gempak mana gambar nyer...
(mak takde DSLR nak..redha je la dgn gambar yang tak seberapa ni...hehehehe...)








Okey dah...tak lebih tak kurang...
Malas nak cerita sb takde idea..cuma tak sabar nak tunggu sabtu ni je..hehehe...


nota kaki : nak berdiet extreme sb dah gumuk giler skrg ni!Menci tgk diri sendiri..huhu...

37 comments:

wahida said...

tak berkesempatan tgk belon panas tu...huhu...


comelnya anak dara ko tu...

mamyharraz said...

sabtu tu ada lalu sbb ke klia tp tak singgah pulak nak ke elon panas haihh rugi! ;P

bukan dslr pun pic semua nampak lawa tau :D

Rahmah Ram Ram said...

wahh...bestnya. sis tak sempat nak pi tengok hot air ballon tu. mesti ramai orang kan?

Prettywrite said...

sweetnya..complete family..:)

mrs puex said...

amboi..si sufiya siap silang kaki lgik..dh pandai posing dh anak dara tuh..huhu..

x dpt nak tgk sbb hubby kebizian shoot org kawin..mmg tak la klo nak pegi sendirian berhad..:D

Alin Marlini said...

PERGI HARI APA? NAPER TAK JUMPA?HUHUHU

Hanis Azla said...

bestnya izwa.. akak tak berkesempatan nak pergi.. suka tgk gambar2 izwa tu..

MrS. F!zA said...

hiks..soffiya siap siap silang kaki..hehehe

~ yus ~ said...

tgk belon panas. Best tu izwa. Akak pun takde dslr, skrg guna kamera hp je huhu

♥ Wina ♥ said...

comelnya 2 beradik sedondon :-)

this yr x dapek pegi huhuhuuu

ieda said...

dikkk !
sweeet family ... what else can akak say .. ;)

sure budak2 tu seronok tgk hot air belon nie ..

Cik Ecah said...

ni dekat putrajaya eh...
selalu dgr2 jer...
huhu

Pok Amai-Amai said...

Thn lps sy berangan nak tgk belon panas thn nie. Tp tetap tak berkesempatan.

Ala...awka nak diet extreme ke? Jgnlah mcm tu. Nanti susahkan diri je tau. Diet smart je. K?

Mama Ema said...

tak pernah tgk lagi hot ballon di putrajaya ni..

AdaM Hawa said...

thn ni x berkesempatan lagi ke belon panas.. huhuhuhu.. sedey..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. cm best je.. thn lepas kt melaka ada wat gak belon panas ni.. tp ada stu je la belon panas.. hahaha

:: Mrs.Eady :: said...

@wahida kitaorg pun 1st time sampai sini..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@mamyharraz kami pun 1st time pegi tgk belon panas ni..

:: Mrs.Eady :: said...

@Rahmah Ram Ram ramai & panas kak!huhu..

:: Mrs.Eady :: said...

@Prettywrite alhamdulillah syukur :)

:: Mrs.Eady :: said...

@mrs puex heeheh..dia pun dah pantang nmpk kamera :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Alin Marlini pegi hari sabtu!fuuh..org ramai u...

:: Mrs.Eady :: said...

@Hanis Azla ni pun 1st time kak kitaorg pegi.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Rahmah Ram Ram ramai & panas kak!huhu..

:: Mrs.Eady :: said...

@MrS. F!zA ikut mama dia la tu..ehikkss..

:: Mrs.Eady :: said...

@~ yus ~ dslr tak mampu lagi kak..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ sebab tgk gmbr wina yg kitaorg nk pegi tu.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda TQ kak :)
diaorg seronok mama dia pun teruja :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda TQ kak :) diaorg seronok mama pun teruja!

:: Mrs.Eady :: said...

@Cik Ecah haah..dekat putrajaya :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Pok Amai-Amai okey!diet smart! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Mama Ema kitaorg pun 1st time ni :)

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa kitaorg thn ni baru berpeluang nk tgk :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine hahahaha...1 belon jek???

Aida78 said...

walau pun x da DSLR pic tetap cantik juga kan....

anisalya said...

tak ada la gumuk sgt. okay2 je. hehehe...

ashra said...

cantik gambo. u all pun sweet je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang