thumbnail

Tuesday, March 20, 2012

Berehat di Hentian Tapah

Last...last sekali...
Rasa nyer tempat ni di Hentian Tapah mase kami on the way balik ke KL.
Sedap..sedap..& sgt sedap semua makanan nyer!



Mee Goreng Mamak..sedap nak mampus!!

Laksa Asam yang peerrgghh...

Nasi Goreng ape ntah tapi sedap jugak.

Nasi ape pun tak tau tapi tetap sedap!

Chicken Chop yang sedap tapi sedih sebab kecik.

Ni antara yang tak boleh di makan ye... :)

Anak dara yang ganazz lebih dari abang!

Anak teruna yang makin hensem & manja.. :)

Okey abis citer Penang & Kedah...walaupun ade lagi sebenar nyer..
Gambar kami atas feri,dalam bilik hotel rasa mcm malas nak share jek...kekekeke...


nota kaki : huhuu...baru selasa!biler nak sabtu nie??

37 comments:

Siti Asiah said...

sonok tgok anak2 awak...cute

Anum said...

sedapnya mee goreng mamak.. :)

Kathy Tuah said...

makanan nampak sedap dan anak2 nampak comel =)

mamyharraz said...

sy kalau balik lenggong hentian tapah nih wajib singgah ;)

hensem ank teruna tu kiut adik kecik tu ;)

ieda said...

kemas je restoran nie .. kat hentian tapah nie akak x pernah singgah .. pernah lalu je ..

sedap2 nampak menu tuu .. nak2 mee grg mamak tuu ... mak aiiii mantopsss

Aida78 said...

hansemonya abang berkaca mata...

AdaM Hawa said...

mee tu menggoda la..

Tina Othman said...

R&R ada restoran cantik mcm ni?

alamak, hensemnya anak bujang izwa =)

kayzie said...

canteknya anak dara akak pkai spek..

Ati Masrif said...

hari tu lalu ...
tapi malas nak singgah..hik3

ajumohit said...

seronoknya bebidak tu ye, dapat makan tu yang best tu

azam said...

:) nice kan...tempat macam menarik...makanan pun menarik...harga pun menarik...hehehe

Tapi sesuai dengan keadaan

♥ Wina ♥ said...

hentian tapah nie mmg happening & cantek kan?

hari tu singgah jugak masa balik dr Cameron tp x perasan pulak tempat makan nie..mee grg mamak tu nampak marvellous!

abang & adik tetap gorjesss!

pssst! x sabar jugak tunggu weekend nie ngeeee

Pok Amai-Amai said...

Kat Seremban pun ade kedai nie. Tapi tak nah mkn kat situ. Mcm mahal je. Portion pun nmpk kecik. Yeke?

anisalya said...

anak teruna tu macho je bergambar. ana dara nampak happy je. seronok dapat makan sedap2 la tu.

wahida said...

hentian Tapah mmg happening nok...kalau lalu, tak singgah mmg tak best la...mcm2 ada jual kat situ...

suka hentian Tapah!! yeehaaa!!

ashra said...

suka tengok sufiya n syahmi pakai spec.comei!

ayu said...

amboiiiiiiiii..bukan main lagi budak2 ni ye..hehe..boleh geng hariz n danial ni..geng spek mata..hehe

Kakzakie said...

makanan semua menyelerakan tapi dua model tu lagilah membuat kakak suka...:)

ezan said...

balik kg nnt nk try la. nmpk sedap!

msredcheesecake said...

comel la abg ngan kakak... bergaya habis....

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cam sedap je makanan die tu sume kak.. hehe.. bergaya sakan ek anak2 akak :)

Rahmah Ram Ram said...

terliur tengok mee gorang mamak tu...mengujakan..nyum nyum!

IDAZS said...

wow sedapnya makanan!

kami kalau balik utara mmg jarang singgah kat hentian. tp next time boleh try benti kat tapah ni!

cute double S :)

misz sheyla said...

UIH...KAT MANE NI???? BIASE KALO BENTI KAT TAPAH DUK MAKAN KAT TENGAH2 TU AJE...SAMPAI 2 3 KALI PUSING PUN TATAU NAK MAKAN APE...

Mama Ema said...

tak sangka ada tempat makan sedap kat hentian sana.. ala..merah jambu bibir anak teruna u tu...handsome...hehehe...

cepatnya duk menghitung hari minggu..

Diana @ bilakukatacinta said...

kita singgah jugak mkn kat sini last week..turun dari cameron highlands. tp takdelah makan apa yg akak makan..hehe

fiza said...

Semuanya sedap2 yer.

Tapi lagi sedap tgk hero & heroin tu...bergaya sungguh ☺☺☺

Cik Ecah said...

hahha jalan2 mkn2 :)

Zefa NorAsmara said...

Wah!! Semuanya nampak sedap. Bertambah lapar ibu yusuf yg tgh lapar ni.. :D

MrS. F!zA said...

terbaik rupa mee goreng mamak dia! sdri bt tkpnh jd cmtu..haha

eB ezrin said...

kat maner yg sdp sgt tuh.
haku kena carik tanda pink la pasnih .
tapah ader tanda pink yer? x prsan plk

ct rahani said...

terliur tgk laksa asam tuh.. sedapnya.. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

woww.... waaaaa.... wuuuuuu


moon boleh tgk je..dan telan liur... hahaha


ehh comel laa si abg... nak bkenalan bleh tak? hehehehehe

cheqna said...

wallah kak
sedapnya makanan2 itu...lapo weh

Maya Mayana said...

encem dan cute la gegirl dan boboy ni...restoran tu very the pink sama comel mcm tuan punya belog dan anak2nya dan belog pink ini...


sorry ye lama tk ke sini...terkejut tgok blog dh berubah wajah...cantikkk

eda_ej said...

mee goreng tu mmg boleh buat org lain teliur.. slurrpppp.. hehhehe.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang